- 12,365
- 20,463
- 113
Yav hele fazla didikleme berlivodan az alacam varParan yoksa niye betco yatırım çekim kapalı diye sitem ediyosn bro görende paran var yatirAmiyosun sanar
Bologna tek kale gözüküyor aiscoreda ilk 15 dk
Yav hele fazla didikleme berlivodan az alacam varParan yoksa niye betco yatırım çekim kapalı diye sitem ediyosn bro görende paran var yatirAmiyosun sanar
Bologna tek kale suvat az bekle atarlar6.6 suan dortmun handi ile alir daha mantikli![]()
8.20 oran verdik isteyen oynarBologna tek kale suvat az bekle atarlar
Patlayacak olan mac bu değil galiba da hayırlısı bakalımBologna tek kale suvat az bekle atarlar
Hic bi italyan takimi kolay lokma degil dost 1.22 den benficaya oynayacagima supriz atar bologna derim8.20 oran verdik isteyen oynar
Tecrubeli takim olsa tmmda bu zor beHic bi italyan takimi kolay lokma degil dost 1.22 den benficaya oynayacagima supriz atar bologna derim
Zor be agaBetcolar sagolsun para yatir cek kapali oynayamıyoruz .
Benfica - Bologna maçına depin 9 oranı var .kacırmayin dostlar olmadi 02ç orani 3 beleş oran acmislar
Torbacı isler kesat galiba seninZor be aga
Sermaye konusunda risk yok aga az at 10 mislini geri al nerdeyse tutaraaTecrubeli takim olsa tmmda bu zor be
Belli zaten paran olduğu aw.neyse cekim gelince bana ulaş roll yapasim var 😁Yav hele fazla didikleme berlivodan az alacam var
Bologna tek kale gözüküyor aiscoreda ilk 15 dk
Bugün gelen giden yokTorbacı isler kesat galiba senin
Siramatikten sıranı al emmi duyan yazmış valla hatir da kiramiyoz.kalirsa sözBelli zaten paran olduğu aw.neyse cekim gelince bana ulaş roll yapasim var 😁
Az sonra fenerliler gelir anca öyle dertleri diniyorBugün gelen giden yok
Bologna bi tiklatsa ziksen gol yemez kapanirMaçı 15dakikadir izliyorum Bologna daha iyi takım benficada tek korkulacak futbolcu kerem yani Bologna kesinlikyenilmez kerem faktörü olmasa
Aynen Benfica Portekiz Ligi'nde bakma üst sıralarda olduğuna çoğu takım çok vasatBologna bi tiklatsa ziksen gol yemez kapanir
Bu sene lizbon disinda hepsi tirtAynen Benfica Portekiz Ligi'nde bakma üst sıralarda olduğuna çoğu takım çok vasat
Bn bilmem ilk bn yazdım illa dm mi atalimSiramatikten sıranı al emmi duyan yazmış valla hatir da kiramiyoz.kalirsa söz