Bakayım bulursam atayimEkli dosyayı görüntüle 809077 Şu maçı bulabilecek varmı dakka 50de kesildi
Teşekkürler ben bulamadımBakayım bulursam atayim
Ekli dosyayı görüntüle 809077 Şu maçı bulabilecek varmı dakka 50de kesildi
Yok reis yanlış bu maç daha bitmedi hem dakka 50de 7-0 kesildi
Aynen orada askıya girdi kesildi noldu bilmiyorum karteller mi bastı stadı nolduDakika 54
7-0 gösteriyor
Bu farklı maç akşamüstü oynandı bu 7.5üstünden yattım takımların ismini kontrol et
Ai scorede baktım takımlar doğruBu farklı maç akşamüstü oynandı bu 7.5üstünden yattım takımların ismini kontrol et
Ne oynadın bu maçaAynen orada askıya girdi kesildi noldu bilmiyorum karteller mi bastı stadı noldu
Kardeş maç ilk yarı 7-0 olmuş senin goller 2 yarı görünüyorAi scorede baktım takımlar doğru
Aynı maç mı sence ? Takımların ismine baktın mı reis7-0 bitmiş
Kardeş takımlar doğru diyorsun ısrarla farklı maç bu diyorum sana. Ben deportivo bustillosu soruyorum sen deportivo itaya bakıyorsun. Sana bu maçada oynadım farklı diyorum ısrarla doğru diyorsunAi scorede baktım takımlar doğru
14.5 reisNe oynadın bu maça
İptal olmadı reis oynanıyor muhtemelen de bulamadık bi türlü 1-2 saate düşer skor sayfalarınaBu maci takip ettim 54de iptal oldu 24saat bekle 1oran olarak alirsin baskan
Tek maç değilde diğer maçlar iyi gittiğinden merak ettim bunu1-2 saate düşer won yada lose olarak