http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Boğazda Efsane Drone Gösterisi Mutlaka İzleyin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,133
58,256
113
Videonun baslari havai fisek gosterisi 10:30dan sonrasi drone sov, ben izledim aklim almadi cok keyifliydi.kimbilir kac tane drone vardi orda gercekden inanilmaz

KIMSE KONUYA SIYASET BULASTIRMAYA KALKMASIN PAPAZ OLMAYALIM

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,384
23,431
113
Askeri gemiler gecerken İzlemeye gideyim dedim sahile. üskudardan basladim kuleliye kadar yurudum bi yer bulamadim tıklım tıklım insan doluydu sahil boyu.istanbulda böyle bi kalabalık görmedim ben bu zamana kdr.

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,267
113
29 Ekim kutlaması değilde sanki reklam kokan hareketler olmuş ne Mustafa Kemal Atatürk ten bir kare yada adını geçirmiş r.t.e gün gelir adı hatirlanmaz olacak Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,133
58,256
113
29 kutlaması değilde sanki reklam kokan hareketler olmuş ne Mustafa Kemal Atatürk ten bir kare yada adını geçirmiş r.t.e gün gelir adı hatirlanmaz olacak Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...
Yazma bro boyle seyler bak fitili atesliyorsun simdi biri gelip bisey yazicak is siyasete donucek konu kilitlenicek.ben tarafsiz fanatikligi olmayan bi vatandasim bnce videoda mahsur yok, kimse kendi reklamini yapmamis trnin reklami yapilmis vede cokda guzel yapilmis.dunyayada ince ince msjlar verilmis govde gosteriside yapilmis bi tr vatandasi olarak memnun olman gerekirdi bnce,neyse sallalim izlesin millet

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,267
113
Yazma bro boyle seyler bak fitili atesliyorsun simdi biri gelip bisey yazicak is siyasete donucek konu kilitlenicek.ben tarafsiz fanatikligi olmayan bi vatandasim bnce videoda mahsur yok, kimse kendi reklamini yapmamis trnin reklami yapilmis vede cokda guzel yapilmis.dunyayada ince ince msjlar verilmis govde gosteriside yapilmis bi tr vatandasi olarak memnun olman gerekirdi bnce,neyse sallalim izlesin millet
Kral konuyu sen actigin için alttan almış halim bu bide başkasi açmış olsa düşün sen durumu. Neyse