- 5,194
- 2,334
- 113
Arkadaşlar 10 gün once giriptim ama duzeldim fakat bogazdimdaki hırıltı hala duruyor geçmedi hırıltı neyapmam lazm
Geçmiş olsun. limonArkadaşlar 10 gün once giriptim ama duzeldim fakat bogazdimdaki hırıltı hala duruyor geçmedi hırıltı neyapmam lazm
O elinde tuttugun seyi tuzlayarak ye tuz iyi gelir geçer hırıltı mirilti kalmazArkadaşlar 10 gün once giriptim ama duzeldim fakat bogazdimdaki hırıltı hala duruyor geçmedi hırıltı neyapmam lazm
psikayatri servisine basvur dostumArkadaşlar 10 gün once giriptim ama duzeldim fakat bogazdimdaki hırıltı hala duruyor geçmedi hırıltı neyapmam lazm
Sınanıyoruz. Forumda da bununla sınanıyoruz boşverKardeş) neyse geçmiş olsun
Dost zaten 17 senedir tedavi görüyorum psikiyatridenpsikayatri servisine basvur dostum
hiçbirimiz normal değiliz zatenDost zaten 17 senedir tedavi görüyorum psikiyatriden
Kış çayı içtim antibiyotik içiyorum ama hala boğazdaki hırıltı geçmediFaruk eczanesi
Yani fotoya hıyar koymus gelmiş böyle konu açıyor şimdi espri yapsak bi suçlu olacaz bobSınanıyoruz. Forumda da bununla sınanıyoruz boşver
ZencefilArkadaşlar 10 gün once giriptim ama duzeldim fakat bogazdimdaki hırıltı hala duruyor geçmedi hırıltı neyapmam lazm
Oğlum siz ne adamlarsınız ya 😁😁😁😁Resimdeki hıyarla gırtlak yap 3 kere düzelir binbir derde deva
43 80Arkadaşlar 10 gün once giriptim ama duzeldim fakat bogazdimdaki hırıltı hala duruyor geçmedi hırıltı neyapmam lazm
Kış çayında var dost zaten yaramadı hır hır sürekli hiriltoZencefil
Matbet ve jojonun bin lira nakit bonusunu kaçırdım. Şu an ben senden daha hastayım emin ol. Çalışmaktan kodu almaya fırsat bulamadım millet çatır çatır çekim yapmış.Kış çayı içtim antibiyotik içiyorum ama hala boğazdaki hırıltı geçmedi