- 82,698
- 29,386
- 113
Umutlandırdı gerıde olmasıda kornere gebe bakalıötondela 1 olduda morre yedi baskılı oynar korner ordanda gelebilirde tondela cok kötü korner zor atar gibi
Umutlandırdı gerıde olmasıda kornere gebe bakalıötondela 1 olduda morre yedi baskılı oynar korner ordanda gelebilirde tondela cok kötü korner zor atar gibi
Saplake erhanMore 3
Tondela 3
Lazim more golu yedi gelir büyük ihtimal tondella da tamamen kismete kalmis artik bakalim neler olacak
Bazı arkadaşlar gelip uuff yazıyorsunuz komik gozukuyorsunuz demiş ben yeni gördüm bazen can sıkıntısından bile rol takip edilir açılır bende para varken acarim sürekli yokken konu takip ederim ben 200 300 lende tatmin olmam ama bazen insan boşta kalır öylesine takip eder isteSaplake erhan
Boşver dilin kemiği yokki ağzı olan konuşuyorBazı arkadaşlar gelip uuff yazıyorsunuz komik gozukuyorsunuz demiş ben yeni gördüm bazen can sıkıntısından bile rol takip edilir açılır bende para varken acarim sürekli yokken konu takip ederim ben 200 300 lende tatmin olmam ama bazen insan boşta kalır öylesine takip eder iste
Aslan kardeşim Bol Şanslar -#- @bogacbey geçen sefer beni unuttuns. a dostlar. gelirse 3 dosta küsüratı 1 er k olarak dağıtacam. genelde burda paylaşınca gelmiyor ama bakalım😂. aksam üstü 3 k ya 18 k aldık bu sefer yüzümüz gülecek mi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 825867
Zaten ben bu forumun yuzde 50 sini bosvermisim onları takarsam eger forumda bile duramam ama insanlar bazen çok yanlış konuşuyorBoşver dilin kemiği yokki ağzı olan konuşuyor
Ruleti boşver kötü batarsin spordan takıl2.ci yarıya kaldık yine. lan abi bu bu maçlar daha stresli ya vallahi diyom. ben fazla oynamıyom bu yüzden 5 kılo ter akıttım ya normal girsem rulette tek el basarım gelir yada gider buna baktıkca gunaha giriyom ya
Korner bahsi tamamen şans2.ci yarıya kaldık yine. lan abi bu bu maçlar daha stresli ya vallahi diyom. ben fazla oynamıyom bu yüzden 5 kılo ter akıttım ya normal girsem rulette tek el basarım gelir yada gider buna baktıkca gunaha giriyom ya
Bildiğin işi yap dost o zman futbol yazi tura gibidir kısmetin varsa olur eğer kısmetin yoksa gelmez bu oyun bu kadar basit bir oyun2.ci yarıya kaldık yine. lan abi bu bu maçlar daha stresli ya vallahi diyom. ben fazla oynamıyom bu yüzden 5 kılo ter akıttım ya normal girsem rulette tek el basarım gelir yada gider buna baktıkca gunaha giriyom ya
Ya gelirse1 saattir gelmez diyorsun zaten olacağı varsa da olmaz puahha
Tondela 1 kornerde gelebilitesi vars. a dostlar. gelirse 3 dosta küsüratı 1 er k olarak dağıtacam. genelde burda paylaşınca gelmiyor ama bakalım😂. aksam üstü 3 k ya 18 k aldık bu sefer yüzümüz gülecek mi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 825867