- 82,353
- 29,251
- 113
Tondela rısklı suan dıgerı gelebılırdeKORNER BEKLİYOK ya baht yokkine kuponu gördük 500 salladık patlıyoz galiba :d
Tondela rısklı suan dıgerı gelebılırdeKORNER BEKLİYOK ya baht yokkine kuponu gördük 500 salladık patlıyoz galiba :d
Off sunlara bak hayatimda acmadim 250 kasa ile roll hic acamamda benim butce yetmez 😁 insanlari cok sikiyorsunuz kardesim adamin atasi varsa zaten atar baskiya gerek yok.bak mesela bu konu kemalin olsa belkide takip etmesem bike atar.bu konu sahibi arkadasta gecen konu acti kaybetti yinede bana 1.5 bikac kisiyede 500 atti hic baski yapmadim takip etmedim.bu sekil sevimsiz gozukuyorsunuz sozum sadece sana deil senin gibi cok var.neyse iyi aksamlarGit hiç rolling acmayanlarla uğraş benimle değilsin bu konuları dedem açtı sanırım
3 net kaçan var korner yok halaTondela rısklı suan dıgerı gelebılırde
Depınmı kacan var ızlemıyom hıc3 net kaçan var korner yok hala
Şurada herkesin geliri gideri bütçesi farklı kimisi 100 TL lik rolling açar kimisi 200 kimisi 500. Sana arkadaş tavsiyesi bu tür şeylere kafa yorma işine gücüne bak. Ha hiç rolling açmayan sürekli ödül alan olursa onlara istediğini söyleyebilirsin.Off sunlara bak hayatimda acmadim 250 kasa ile roll hic acamamda benim butce yetmez 😁 insanlari cok sikiyorsunuz kardesim adamin atasi varsa zaten atar baskiya gerek yok.bak mesela bu konu kemalin olsa belkide takip etmesem bike atar.bu konu sahibi arkadasta gecen konu acti kaybetti yinede bana 1.5 bikac kisiyede 500 atti hic baski yapmadim takip etmedim.bu sekil sevimsiz gozukuyorsunuz sozum sadece sana deil senin gibi cok var.neyse iyi aksamlar
3 tane hemde ama korner olmadi bir turluDepınmı kacan var ızlemıyom hıc
Bı tane olsa ust uste olur belkıde nasıp olmuyo3 tane hemde ama korner olmadi bir turlu
İşte more icerde o zaman tondela ya kalıyoruz hiç belli olmaz belki olurMore yedı 1-1
1 saattir gelmez diyorsun zaten olacağı varsa da olmaz puahhaGelmez bu
Aha 1İşte more icerde o zaman tondela ya kalıyoruz hiç belli olmaz belki olur
tondela 1 olduda morre yedi baskılı oynar korner ordanda gelebilirde tondela cok kötü korner zor atar gibiTondela kor 1
bol sans dost kusurat 8200 mus. a dostlar. gelirse 3 dosta küsüratı 1 er k olarak dağıtacam. genelde burda paylaşınca gelmiyor ama bakalım😂. aksam üstü 3 k ya 18 k aldık bu sefer yüzümüz gülecek mi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 825867