Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti bogacbey / Kombine

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,074
58,219
113
Git hiç rolling acmayanlarla uğraş benimle değilsin bu konuları dedem açtı sanırım
Off sunlara bak hayatimda acmadim 250 kasa ile roll hic acamamda benim butce yetmez 😁 insanlari cok sikiyorsunuz kardesim adamin atasi varsa zaten atar baskiya gerek yok.bak mesela bu konu kemalin olsa belkide takip etmesem bike atar.bu konu sahibi arkadasta gecen konu acti kaybetti yinede bana 1.5 bikac kisiyede 500 atti hic baski yapmadim takip etmedim.bu sekil sevimsiz gozukuyorsunuz sozum sadece sana deil senin gibi cok var.neyse iyi aksamlar

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,528
7,817
113
Off sunlara bak hayatimda acmadim 250 kasa ile roll hic acamamda benim butce yetmez 😁 insanlari cok sikiyorsunuz kardesim adamin atasi varsa zaten atar baskiya gerek yok.bak mesela bu konu kemalin olsa belkide takip etmesem bike atar.bu konu sahibi arkadasta gecen konu acti kaybetti yinede bana 1.5 bikac kisiyede 500 atti hic baski yapmadim takip etmedim.bu sekil sevimsiz gozukuyorsunuz sozum sadece sana deil senin gibi cok var.neyse iyi aksamlar
Şurada herkesin geliri gideri bütçesi farklı kimisi 100 TL lik rolling açar kimisi 200 kimisi 500. Sana arkadaş tavsiyesi bu tür şeylere kafa yorma işine gücüne bak. Ha hiç rolling açmayan sürekli ödül alan olursa onlara istediğini söyleyebilirsin.