- 82,204
- 29,193
- 113
Guncel dk29
More kor 2
Tond kor 0
More kor 2
Tond kor 0
İşimiz kornere kaldıysa Allah'a kaldı desene. Sen bana ayrı bi kıyak yap bugünyersin belki dost birgün 😂😂
Bol sans kardess. a dostlar. gelirse 3 dosta küsüratı 1 er k olarak dağıtacam. genelde burda paylaşınca gelmiyor ama bakalım😂. aksam üstü 3 k ya 18 k aldık bu sefer yüzümüz gülecek mi bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 825867
Bol şanslar dosts. a dostlar. gelirse 3 dosta küsüratı 1 er k olarak dağıtacam. genelde burda paylaşınca gelmiyor ama bakalım😂. aksam üstü 3 k ya 18 k aldık bu sefer yüzümüz gülecek mi bakalım
Anca istiyorsunuz bi kerede dagitin kardesim herkrse yapisiyorsun sonra dm kapandi benim diyorsunİşimiz kornere kaldıysa Allah'a kaldı desene. Sen bana ayrı bi kıyak yap bugün![]()
Öyl dersen hiç gelmez korner hakkında düzgün konuşGotu boklu korner bekliyoruz o bile gelmiyor
.Anca istiyorsunuz bi kerede dagitin kardesim herkrse yapisiyorsun sonra dm kapandi benim diyorsun
Bol şanslars. a dostlar. gelirse 3 dosta küsüratı 1 er k olarak dağıtacam. genelde burda paylaşınca gelmiyor ama bakalım😂. aksam üstü 3 k ya 18 k aldık bu sefer yüzümüz gülecek mi bakalım
Git hiç rolling acmayanlarla uğraş benimle değilsin bu konuları dedem açtı sanırımAnca istiyorsunuz bi kerede dagitin kardesim herkrse yapisiyorsun sonra dm kapandi benim diyorsun
KORNER BEKLİYOK ya baht yokkine kuponu gördük 500 salladık patlıyoz galiba :dBraga 2 oldı