- 15,861
- 4,535
- 113
2-1 oldu
ben ne dedim sana ama çok erken geldi gol. girlmez artık oran düşmüştür. 4.5 üstte ben oynamam2-1 oldu
Bak dost dedim sana 2 3 gol gitti artikulan varya 2.5 üst 1.85 di ganyan 5 k atim diyecektim vazgectım. içine doğanı oynasnaa ıste
İptal olmasa 4 olmuştu belli olmaz böyle biterben ne dedim sana ama çok erken geldi gol. girlmez artık oran düşmüştür. 4.5 üstte ben oynamam
bakalım ya zaten şu sinirle gelsede zevk almam ki mk. 1 saattır canlıda admala konusuyoz mk gerizekalısı. al işte 3 ü attılarBak dost dedim sana 2 3 gol gitti artik
Saglik olsun bebakalım ya zaten şu sinirle gelsede zevk almam ki mk. 1 saattır canlıda admala konusuyoz mk gerizekalısı. al işte 3 ü attılar
ya varya şeytan uğraştımı uğrasıyoz işte ya. neyae bakalım sağlık olsun. ev sahibi 5 i atar bankoSaglik olsun be
Sorma basimiza tas yagacak yakindirya varya şeytan uğraştımı uğrasıyoz işte ya. neyae bakalım sağlık olsun. ev sahibi 5 i atar banko
Voleybol oynarsan maç verimya varya şeytan uğraştımı uğrasıyoz işte ya. neyae bakalım sağlık olsun. ev sahibi 5 i atar banko
ulan şimdide 4.5 üst alsam böyle biter. aldıgımız bahıs bı boka yaramaz. bişey kazanamayı kiSorma basimiza tas yagacak yakindir
Bu maç pç oldu artıkulan şimdide 4.5 üst alsam böyle biter. aldıgımız bahıs bı boka yaramaz. bişey kazanamayı ki
Birak bosverulan şimdide 4.5 üst alsam böyle biter. aldıgımız bahıs bı boka yaramaz. bişey kazanamayı ki
akşama yapacaz artık napalım. yatim uyuyim baride sinirim geçsin adamlsr föz göre göre paraya çöktüler yaBirak bosver
Hakkını yiyen skini yesin😂akşama yapacaz artık napalım. yatim uyuyim baride sinirim geçsin adamlsr föz göre göre paraya çöktüler ya
allah çarpsın 1 saat 20 dk oldu bu maçı oynamadan önce bağlandım . daha yeni numaramı istediler bı gelişme olursa aricaz dediler. tövbe ler olsun birdaha . dostlar görün sizde mesajı adamlar 1 k ya yattılar paraya utanmadan birde kendı kendıne bişeyler uyduruyor lan ayıp ya böyle bişey olabilir miHakkını yiyen skini yesin😂
Geçmiş olsun umarım alirsinallah çarpsın 1 saat 20 dk oldu bu maçı oynamadan önce bağlandım . daha yeni numaramı istediler bı gelişme olursa aricaz dediler. tövbe ler olsun birdaha . dostlar görün sizde mesajı adamlar 1 k ya yattılar paraya utanmadan birde kendı kendıne bişeyler uyduruyor lan ayıp ya böyle bişey olabilir mi
bakalım admine yazdımdaGeçmiş olsun umarım alirsin