Şimdiden bol şansdostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Reis balıkçılara gir veriyor gibiler saygılardostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Bol şanslar reisdostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Finger lıck yada wisdom Athena duzdostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Hareketi yapta cebimize 500 lira girsin reisim 😃dostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Bol şansdostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Sweet Bonanza xmasdostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Bol şanslar olsun dost.dostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Bogacbeyden bahsediyoruz sen 10 k bile yaparsin reisdostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Bol şansdostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix
Big bass Amazon extremedostlar s. a biraz aldık ama biraz dsha almak istiyorum 3 k yatırım yapacsm. eğer ki 5-6 k alırsam 2 kişiye roll yada zevkine kalmıs artık kendısı bılır o sekılde yardımxı okacam. bol şans oyun tahmını yapabilirsiz denerix