- 20,380
- 12,365
- 113
Brezilya yazdı diye hatırlıyorum buna 2 gol oynasa 1,40İzlanda'ya oynanmazmış demek adam kendi kendine nazar etti hiç yatırmadı İzlanda beni dedi 1,29dan yattı
Lardan
Diğer maça 2,5 alt alsa 1,80
Lerden kada 3400
Olurdu şans
Brezilya yazdı diye hatırlıyorum buna 2 gol oynasa 1,40İzlanda'ya oynanmazmış demek adam kendi kendine nazar etti hiç yatırmadı İzlanda beni dedi 1,29dan yattı
Yok İzlanda dediBrezilya yazdı diye hatırlıyorum buna 2 gol oynasa 1,40
Lardan
Diğer maça 2,5 alt alsa 1,80
Lerden kada 3400
Olurdu şans
Gold party 2 3-5 gün oldu çıkalı havuzunu doldurmuşturdostlar merhaba. 5 k yatırdık hedef 3 katı 15 yapsak yeter. biliroruz ki slotta zor ama şansınıza deneriz. rulette azönce 3 k yı 20 yaptık batırdık 😡 son kasayı deneyelim 10-13 k da olur 1-2 kişiye ulalırız . herkese bol şans
Aynen bana da dedin 250Gold party 2 3-5 gün oldu çıkalı havuzunu doldurmuştur
Ama keyifli oyun Allah var broAynen bana da dedin 250
Ye aldık zoruna 70 ödedi arkadaş zorlamış 4500 lira para ile full 250 satın alım bir kere dahi profit yapmamış oyun bide çok uzun sürüyor 3:30 saat oynamış amq
Fruıt partydostlar merhaba. 5 k yatırdık hedef 3 katı 15 yapsak yeter. biliroruz ki slotta zor ama şansınıza deneriz. rulette azönce 3 k yı 20 yaptık batırdık 😡 son kasayı deneyelim 10-13 k da olur 1-2 kişiye ulalırız . herkese bol şans
Bol şanslar poğaça beydostlar merhaba. 5 k yatırdık hedef 3 katı 15 yapsak yeter. biliroruz ki slotta zor ama şansınıza deneriz. rulette azönce 3 k yı 20 yaptık batırdık 😡 son kasayı deneyelim 10-13 k da olur 1-2 kişiye ulalırız . herkese bol şans
Valla kank havuzu dolduruyor böyle böyleAma keyifli oyun Allah var bro
KsksdjkdBoğaç parayı yedi üstüne de hesaptakini yatırdı onu da yedi siz hala bin dedeler verir onu oyna diyonuz
Çiddddi misin 🥹🥹Karttan nakit avans çekmeye gidiyor ATM’ye aradı konuştuk şimdi
Attı bombayı ya kaybetti yada uyudu artık 🤣🤣Noldu burası kilit mi
Yebriklerdostlar merhaba. 5 k yatırdık hedef 3 katı 15 yapsak yeter. biliroruz ki slotta zor ama şansınıza deneriz. rulette azönce 3 k yı 20 yaptık batırdık 😡 son kasayı deneyelim 10-13 k da olur 1-2 kişiye ulalırız . herkese bol şans