Starlight princes 1000 bol şanslardostlar merhaba. 5 k yatırdık hedef 3 katı 15 yapsak yeter. biliroruz ki slotta zor ama şansınıza deneriz. rulette azönce 3 k yı 20 yaptık batırdık 😡 son kasayı deneyelim 10-13 k da olur 1-2 kişiye ulalırız . herkese bol şans
Slot mu yapacan kank kupon mudostlar merhaba. 5 k yatırdık hedef 3 katı 15 yapsak yeter. biliroruz ki slotta zor ama şansınıza deneriz. rulette azönce 3 k yı 20 yaptık batırdık 😡 son kasayı deneyelim 10-13 k da olur 1-2 kişiye ulalırız . herkese bol şans
Bş kankam iyi geceler nasılsındostlar merhaba. 5 k yatırdık hedef 3 katı 15 yapsak yeter. biliroruz ki slotta zor ama şansınıza deneriz. rulette azönce 3 k yı 20 yaptık batırdık 😡 son kasayı deneyelim 10-13 k da olur 1-2 kişiye ulalırız . herkese bol şans
Krizimiz tuttu kankk para lazımmmBş kankam iyi geceler nasılsın
Şöyle 36-18 1 lı komşudan ev basasım varBş kankam iyi geceler nasılsın
bol şansdostlar merhaba. 5 k yatırdık hedef 3 katı 15 yapsak yeter. biliroruz ki slotta zor ama şansınıza deneriz. rulette azönce 3 k yı 20 yaptık batırdık 😡 son kasayı deneyelim 10-13 k da olur 1-2 kişiye ulalırız . herkese bol şans
Tuttu da deme dedim sana won diye amq dmsmdmd yaktın dostum kuponu param olsa 6,5 üste 30Krizimiz tuttu kankk para lazımmm
Ben demedim kank onu ya biri de maç 4-2 oldu uyardım sonra bende saldım zaten gelmezdi 3 dakkada 2 gol bide son dakika penaltı vermiş yani şikenin babasıTuttu da deme dedim sana won diye amq dmsmdmd yaktın dostum kuponu param olsa 6,5 üste 30
Küsür orandan 50 salacaktım yeminle🤣🤣
Şike zaten 2/1 olduğu anda belli olduBen demedim kank onu ya biri de maç 4-2 oldu uyardım sonra bende saldım zaten gelmezdi 3 dakkada 2 gol bide son dakika penaltı vermiş yani şikenin babası
İzlanda'ya oynanmazmış demek adam kendi kendine nazar etti hiç yatırmadı İzlanda beni dedi 1,29dan yattıŞike zaten 2/1 olduğu anda belli oldu