- 2,015
- 620
- 113
Arkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Gerek yok bodrum bitmiş ayvalık gel bana dua edersin ayrıca yarı fiyatınaArkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Bütçen yoksa boşa bodruma gitme 200 k dan aşağısı kurtarmazArkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Bodrum Gümbet Anadolu otel böyle bir hizmet böyle bir eğlence bulamazsın tavsiye ederimArkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
15 gün önce 1 hafta 2 kişi 53 bin ödedik, sınırsız açık büfe hizmet full+full akşamları partiler konserler tur gezileri dahil. Bodrum Gümbet Anadolu otel..Bütçen yoksa boşa bodruma gitme 200 k dan aşağısı kurtarmaz
Antalya'da alanya bölgesini tercih edebilirsin
Bitez risa otel kardeşim hem fiyyatı uygun herşey dahil 3 öğün yemek alkol v.s sınırsız. Tek skıntısı denıze kıtısı yok ama havuzu efsane. Gecen sene gitmiştimArkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Otelmi trivago 😄Parasını vereceksen kimsenin bir şey bilmesine gerek yok. Google herkesten fazla biliyor, yorumlar da mevcut. Para konuşur. Gir trivago'ya falan bak
hemen oynuyor kafada jingle demiOtelmi trivago 😄
Aynenhemen oynuyor kafada jingle demi![]()
Oraya bakım gardasimGerek yok bodrum bitmiş ayvalık gel bana dua edersin ayrıca yarı fiyatına
Antalya bakım birde gardaşim teşekkür ederimBütçen yoksa boşa bodruma gitme 200 k dan aşağısı kurtarmaz
Antalya'da alanya bölgesini tercih edebilirsin
Çok teşekkür ederim 🙏 bakıyorum şuanBitez risa otel kardeşim hem fiyyatı uygun herşey dahil 3 öğün yemek alkol v.s sınırsız. Tek skıntısı denıze kıtısı yok ama havuzu efsane. Gecen sene gitmiştim
Çok teşekkür ederim baktım beğendim valla rezervasyon burdan ayirtacagim gibi15 gün önce 1 hafta 2 kişi 53 bin ödedik, sınırsız açık büfe hizmet full+full akşamları partiler konserler tur gezileri dahil. Bodrum Gümbet Anadolu otel..
Denize sıfır bu arada
Marmarıste ali tezel in denize 200 mt mesafede oteli var oraya git benceArkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Gardasim bu deilmi15 gün önce 1 hafta 2 kişi 53 bin ödedik, sınırsız açık büfe hizmet full+full akşamları partiler konserler tur gezileri dahil. Bodrum Gümbet Anadolu otel..
Denize sıfır bu arada