Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bodrum Otelleri

skoregen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,208
755
113
Arkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Gerek yok bodrum bitmiş ayvalık gel bana dua edersin ayrıca yarı fiyatına

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,770
19,634
113
Arkadaşlar bildiğiniz Bodrum'da yada Antalya'da güzel dediğiniz otel varmı 2 oda ayirttiracagim giden gezen varmı yıl içinde ona göre önere bilir mi kız arkadaşımla gezeceğiz 5 gün eğlenmek için
Bütçen yoksa boşa bodruma gitme 200 k dan aşağısı kurtarmaz
Antalya'da alanya bölgesini tercih edebilirsin

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Bodrum Gümbet Anadolu otel böyle bir hizmet böyle bir eğlence bulamazsın tavsiye ederim

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,321
6,598
113
Bütçen yoksa boşa bodruma gitme 200 k dan aşağısı kurtarmaz
Antalya'da alanya bölgesini tercih edebilirsin
15 gün önce 1 hafta 2 kişi 53 bin ödedik, sınırsız açık büfe hizmet full+full akşamları partiler konserler tur gezileri dahil. Bodrum Gümbet Anadolu otel..
Denize sıfır bu arada

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Bitez risa otel kardeşim hem fiyyatı uygun herşey dahil 3 öğün yemek alkol v.s sınırsız. Tek skıntısı denıze kıtısı yok ama havuzu efsane. Gecen sene gitmiştim

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Parasını vereceksen kimsenin bir şey bilmesine gerek yok. Google herkesten fazla biliyor, yorumlar da mevcut. Para konuşur. Gir trivago'ya falan bak

Ridvansimsek

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
296
106
43
Bütçe nedir 10 sene turizmde çalıştım,

Rixos,kervansaray (bodrum)

jacaranda resort belek ,Rixos otel belek(Antalya)

Fiyatlar yuksekdir buralarda ama kaliteli tatil yaparsın

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,806
5,718
113
200 k yeter bodruma 1 hafta unlulerle vakit gecırırsun sonrası kerım

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
15 gün önce 1 hafta 2 kişi 53 bin ödedik, sınırsız açık büfe hizmet full+full akşamları partiler konserler tur gezileri dahil. Bodrum Gümbet Anadolu otel..
Denize sıfır bu arada
Çok teşekkür ederim baktım beğendim valla rezervasyon burdan ayirtacagim gibi

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Uygun bişey arıyorsan manuela var bitezde,denize sıfır akşamları küba,arjantin gecesi filan oluyodu hersene gidiyorduk son 3 sene hariç

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Marmarıste ali tezel in denize 200 mt mesafede oteli var oraya git bence