- 3,937
- 2,911
- 113
Bekliyoruz baronHazir ol
Bekliyoruz baronHazir ol
Oguz iban isticek istihbarat aldımÖyle deme belki şimdi @qguzh4nn0 adlı kullanıcıdan gelicek ne biliyosun wiskascim
@sinansrml63 bana da verecek sigara parası gerçekten güzel hareketÖyle deme belki şimdi @qguzh4nn0 adlı kullanıcıdan gelicek ne biliyosun wiskascim
Yakındır ama bugün değil 🙏Oguz iban isticek istihbarat aldım
Bir dal parası sana da atar kanka aktif kal@sinansrml63 bana da verecek sigara parası gerçekten güzel hareket
Sen var ol canlı ol nokta bile atsan sevinirim ben aslan dayım 👑🦁Yakındır ama bugün değil 🙏
Tmm knkBir dal parası sana da atar kanka aktif kal
Veririz 100 lira hggf@sinansrml63 bana da verecek sigara parası gerçekten güzel hareket
Bi ara bana da sözün vardı kazanırsam atarım diye. Kszanmanı bekliyorum ozi 😂Yakındır ama bugün değil 🙏
Kanka ne 100 ü, 100 e bir paket ediyor p kadar yüksek gitmeVeririz 100 lira hggf
Vay bee kimin arkadaşı 🥰🥰Veririz 100 lira hggf
BsGelirse tek atariz samatcan ve leoisa 250 wiskas 100 tl toplam 60p dagitiriz yani
Bol şans sino 🥰Gelirse tek atariz samatcan ve leoisa 250 wiskas 100 tl toplam 60p dagitiriz yani
Haydi bol şans be kral gelir umarımGelirse tek atariz samatcan ve leoisa 250 wiskas 100 tl toplam 60p dagitiriz yani
17 wasGelirse tek atariz samatcan ve leoisa 250 wiskas 100 tl toplam 60p dagitiriz yani
Haydi bismillahGelirse tek atariz samatcan ve leoisa 250 wiskas 100 tl toplam 60p dagitiriz yani