Adam parayı aldı usta. Sende ondan yarısını al🤣🤣
Banlarlar bak seni en ustte rollingci tayfa yaziyor forumu rahatsiz etmekten 5 gun yersin hgg
Boşuna takip ettin la 😂 😂 😂Adam parayı aldı usta. Sende ondan yarısını al
PuhahahaBanlarlar bak seni en ustte rollingci tayfa yaziyor forumu rahatsiz etmekten 5 gun yersin hgg
wonlamış@İkasbet Destek %100 spor hoşgeldin bonusu aldım gelirse 2 arkadaşa 250 atarım bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 831244
Canı sağolsun dostumuzun en azından adil şekilde 2 tostum aldıBoşuna takip ettin la 😂 😂 😂
Seninde adın yazıyor listede kanka iban at adamawonlamış
Tebrikler reis kazancin bol olsun ama adil olmadı ilk sayıdan beri kesintisiz hiçbir sayıyı kaçırmadan takipledim geçmişe de baktım yada neyse tebriklerDostlar takip ve destek için teşekkürler bugünlük @sinansrml63 ve @Hakan170 e veriyorum çekim ne kadar sürer bilmiyorum @İkasbet Destek dmden iban bırakın
İkimiz vardık, sinan vardı, hakan vardı birde oguz vardı bu 5 kişiye 1000 er tl düşmeliydi knk 🤣Tebrikler reis kazancin bol olsun ama adil olmadı ilk sayıdan beri kesintisiz hiçbir sayıyı kaçırmadan takipledim geçmişe de baktım yada neyse tebrikler
Adamm adamm sabahlar olmasın knkSigarayi alim 150 ile sansimizi deniyek @sametcan80 ve @Leoisa18 ikisi icin roll yapam 150 ile 😀
Oguxun parasi var senle leoisa ya roll yapim bu konu altindaİkimiz vardık, sinan vardı, hakan vardı birde oguz vardı bu 5 kişiye 1000 er tl düşmeliydi knk 🤣
Öyle mi diyorum ben Samet Kardeşim?İkimiz vardık, sinan vardı, hakan vardı birde oguz vardı bu 5 kişiye 1000 er tl düşmeliydi knk 🤣
Tamamdır kankam eyvallahOguxun parasi var senle leoisa ya roll yapim bu konu altinda
Kanka ben pijliğine demedim lâ ciddi dedimÖyle mi diyorum ben Samet Kardeşim?
Ne güzel bir düşünceSigarayi alim 150 ile sansimizi deniyek @sametcan80 ve @Leoisa18 ikisi icin roll yapam 150 ile 😀
Bende varım lan deli sinoSigarayi alim 150 ile sansimizi deniyek @sametcan80 ve @Leoisa18 ikisi icin roll yapam 150 ile 😀