- 4,369
- 2,107
- 113
Yav ben @Fterim1905 yuzunden kaybediyom masa tenisi bassam tutcak rollerRoll böyle yapılır dostum izle puahshahah
Yav ben @Fterim1905 yuzunden kaybediyom masa tenisi bassam tutcak rollerRoll böyle yapılır dostum izle puahshahah
Şuan cashout kaç kOlay attığım oara değildi 10k cashout gördük reis birde konu açtığımda gol yoktu fener maçında
Bende güveniyorum ya 65 e kadar damlar diyorumBetis gelir ya güveniyorum i
gelmiş kanka tebrikler 100 liraya 3400 veren kombinem frankfurt 3.5 üstten gitti agliyorum sinirden
Hiç farketmez gene bozdurma dedik, çünkü ihtimal çok yükselmişti. Nitekim attı da Sivas, bu riske değerdi onca tahmini bildikten sonra, şimdi keyifle betisi bekle durOlay attığım oara değildi 10k cashout gördük reis birde konu açtığımda gol yoktu fener maçında
Cek siyaha basAnlık 20363 cashoutt
Çok uçmuşsun reis geçmiş olsungelmiş kanka tebrikler 100 liraya 3400 veren kombinem frankfurt 3.5 üstten gitti agliyorum sinirden
Sen ne dersen tersini yaparım bundan sonra hahshahahCek siyaha bas![]()
Kuponu ilk yaptığımda hepsinden emindimde sivas içime kurt düşürdü malesefBetis'ten emindim ben zaten sever onlar atıp yemeyi Sivastan umutlu değildim
Niye ki 34 oran senin ki 60 oran sen daha çok uçmuşsun o zaman 🤣Çok uçmuşsun reis geçmiş olsun
Dostum sivas banko dedik bozdurma diye, betist maçıda kesinlikle gelecek. Çok çok hareketli maç. 2. yarının başlarında gol gelecektir.Anlık 20363 cashoutt
Ms 2 1.58 falandı fenerin var 1.62 den oynamışsın neden ms2 vermedin ki Gs fener kolay kolay puan kaybetmezler artıkKuponu ilk yaptığımda hepsinden emindimde sivas içime kurt düşürdü malesef
Gelmesi lâzım normalde çok rahatAnlık 20363 cashoutt
Ya bi rollde tekte yattık diye ayipSen ne dersen tersini yaparım bundan sonra hahshahah
3.5 üst girmiş ya onu dedim ben hahahsNiye ki 34 oran senin ki 60 oran sen daha çok uçmuşsun o zaman 🤣