Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Blackxbet 250 Frespin Deneme Bonusu

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,665
794
113
400 verdi fs ama yükseltemedik kaybettik

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113

Yeni Üyelere Çevrim Şartsız 250 Freespin Deneme Bonusu!

1. Freespinlerinizi Popok Sağlayıcısının Diamond Flash, Royal Flash, 777 Triple Sevens oyunlarında kullanabilirsiniz. Freespin kazançları yine aynı oyunlarda geçerlidir. Farklı oyun veya sağlayıcıda kullanılırsa bonusunuz iptal edilir.
2. Bakiyenizi 2500 TL ve üzerine ulaştırmanız durumunda 300 TL çekim yapabilirsiniz.
3. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra ''Bonus Talep Et' ekranı üzerinden 250 Freespin Deneme Bonusunuzu talep edebilirsiniz.
Saol paylaşım için deneyelim

mertotkprn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,540
742
113
Sağlam sitedir 1 sene önce yüklü çekimler yatırımlar yaptım

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,859
813
113

1. Freespinlerinizi Popok Sağlayıcısının Diamond Flash, Royal Flash, 777 Triple Sevens oyunlarında kullanabilirsiniz. Freespin kazançları yine aynı oyunlarda geçerlidir. Farklı oyun veya sağlayıcıda kullanılırsa bonusunuz iptal edilir.
2. Bakiyenizi 2500 TL ve üzerine ulaştırmanız durumunda 300 TL çekim yapabilirsiniz.
3. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra ''Bonus Talep Et' ekranı üzerinden 250 Freespin Deneme Bonusunuzu talep edebilirsiniz.
Bin 800 TL'den aviator de kaybettim keşke bozsaudim

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113

Şu siteye sağlam diyenler var yorumlarda ne hikmetse canlı destek 32.ci sıradaydım 15 dakika oldu hala 32.ci sıradayım ilk defa karşılaşıyorum bu tür olayla yinede paylaşım için teşekkürler sıra 10 daha anasını satyım

Son düzenleme:

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,268
4,155
113
Getir elini öpeceğim kral ☺
Ne öpüyon arkadaşın gözleri görmüyor 😂😂😂 okuma yazmasıda yok 😂😂