- 2,755
- 1,606
- 113
SaçmaymışBu gelseydi bir 3 lu daha sonra odul dost
SaçmaymışBu gelseydi bir 3 lu daha sonra odul dost
Takiliyom la yoktuda 3lü fazla oldu neyse diyelimSaçmaymış
Ondan değil knk liv maçından beri takipte insanlar 60kdan fazla almışsın ödül kuponu yapıyorsun bide üstüne Ulan ztn 60k almışsın dağıtmak istiyorsan ordan dağıt 😂Sert oldu bi,raz yahu adam gönlünden koparsa dağıtır..
İnsan bari küsüratı dağıtır 😂17.32 den beri takipdeyiz saat kaç olmuş düşünün artık boşa geçen zamanı
Çok güzel bir atasözü vardı kesin ban yerim 🤣17.32 den beri takipdeyiz saat kaç olmuş düşünün artık boşa geçen zamanı
Küsürat spor toto da kanka🤣İnsan bari küsüratı dağıtır 😂
Aga senlik bir olay yokki ne karisiyonBeyler bi sakin olun adamın belki kafası güzel, belki bakmıyor vs. Üzülmüştür belki. Bir bekleyelim emrivaki yapmayalım.. Herkese saygılarr,sevgiler ve bol paracıklar...
1 dal sigara var mı be abeAdam şuan parayı çekti keyfine bakıyor millette burda dağıtım olacak diye bekliyor 😂😂
Ayıp olm böyle istenir mi ? Ayıp diye diyorum ben istemeyin demiyorum.Aga senlik bir olay yokki ne karisiyonmillet 10 saattir takip etmis birak ne diyosa desin
Kim istemis la senin mesajin daha acik benceAyıp olm böyle istenir mi ? Ayıp diye diyorum ben istemeyin demiyorum.
Adam 2. Şubeyi açtıDönere süt koymuyor diyorlar babaaaaa
Ayıp sanaKim istemis la senin mesajin daha acik bencealttan alttan istemissin puahhha bosver dost birak kim ne yapiyorsa yapsin
Bizde burada dağıtım olur diye bekleyelim millet dönere süt koyarak ünlü olduAdam 2. Şubeyi açtı