Paylaşınca gelmiyor diyorlar 😄Artik ne stres ne heycan kaldı al ver al ver , ustumuzde kimin bedduasi varsa aw
Paylaşınca gelmiyor diyorlar 😄Artik ne stres ne heycan kaldı al ver al ver , ustumuzde kimin bedduasi varsa aw
35 kat değerlendi canpolat 😁Bol şans
Ben alkole karsıyım😂
Yav sorma bedduami ediyolar Anlamadim ki son 1 haftada tekten 300k 400k para rahat gittiPaylaşınca gelmiyor diyorlar 😄
İki okuyup uflemek qerekiyoPaylaşınca gelmiyor diyorlar 😄
Cansın 😍😍35 kat değerlendi canpolat 😁
Getir burayı gerisi kolay 😍 dünkindenCansın 😍😍
Doyumsuz paragözlerin gözü mü kalıyor bilemedim kiYav sorma bedduami ediyolar Anlamadim ki son 1 haftada tekten 300k 400k para rahat gitti
Eyw reisBol şanslar
Yeminle anlamadim gitti kendim yemiyom,2 3k para dağıttık 1 2 haftadaDoyumsuz paragözlerin gözü mü kalıyor bilemedim ki
Hadi inş başaracıqız 😊Getir burayı gerisi kolay 😍 dünkinden
Kanka paylaşinca hakikaten bir b.klar oluyor kupona tutacak kesin gözüyle baktığın patlıyor arada abdestsiz olan varsa lütfen bu akşamlik bu kuponu takip etmesin 🙏😂Hadi umarim reis, 2 gundur kupon paylasmiyom toparladik biraz, yine paylaşmaya başladık umarim patlamayız 😁😍
Balgamı yapıştıracan şap diye garanti olsun 😆İki okuyup uflemek qerekiyo
Bu formulun icindeki asıl etken tükürük onu unutmamak qerek yoksa tutmaz😂😂
Olsun artik, bugun 3 basket hepside 1 sayıyla gittiHadi inş başaracıqız 😊
O orantıyı kendine,qöre ayarlıyacan tutupta düsük oranda da abes,durur dediqin,😂😂Balgamı yapıştıracan şap diye garanti olsun 😆
Neyse bozma moralini iki güzel maç seçmişsin gelir umarım 👊🏻Yeminle anlamadim gitti kendim yemiyom,2 3k para dağıttık 1 2 haftada
Bu dönüş bileti olacak inş🤗Olsun artik, bugun 3 basket hepside 1 sayıyla gitti
Yav giden maçları gorseniz valla kafayi yersiniz, amann herneyse buraya odaklandikKanka paylaşinca hakikaten bir b.klar oluyor kupona tutacak kesin gözüyle baktığın patlıyor arada abdestsiz olan varsa lütfen bu akşamlik bu kuponu takip etmesin 🙏😂