O kim nicki yokmu 😄Ismailden parayi kurtarana 4 roll yaptircam hodri meydan
Kaç para çarptı reisIsmailden parayi kurtarana 4 roll yaptircam hodri meydan
Ben parayı kurtaramam ama şuan role susamış derecede tüm kuponları yeşillendiririmIsmailden parayi kurtarana 4 roll yaptircam hodri meydan
Nasıl roll parasını mi alıp kacmisKaç para çarptı reis
@ismail22O kim nicki yokmu 😄
Karima bikini alacam demis heraldeNasıl roll parasını mi alıp kacmis
40k deswm inandırıcı olmaz demi 😁Kaç para çarptı reis
Harbi ne kadar cidi40k deswm inandırıcı olmaz demi 😁
Dost miktar onemli degil, şahsiyet meselesi, parayi kurtaran alır 5 rollHarbi ne kadar cidi
Eğer parayı alıp kactiysa beklemeye gerek yok nasıl olsa 2_3 aya damlar hiç bir şey olmamış gibi takılır
Gaza getirdin beni deme öyleBen parayı kurtaramam ama şuan role susamış derecede tüm kuponları yeşillendiririm![]()
Yogamna harbimiEğer parayı alıp kactiysa beklemeye gerek yok nasıl olsa 2_3 aya damlar hiç bir şey olmamış gibi takılır
Ensty de zamanında bn dağıtırım reis deyip yolladıgim parayı alıp kaçmıştı bak şimdi forumda elini kolunu sallayarak geziyor
O parayi cia dan baskasi alamaz ismael den dostDost miktar onemli degil, şahsiyet meselesi, parayi kurtaran alır 5 roll
Fatih alamadiysa biz alamayiz dost 😔Dost miktar onemli degil, şahsiyet meselesi, parayi kurtaran alır 5 roll
Aynen konuyu bile ararsam bulurum eskilerden o kadar karaktersiz ama yönetim göz yumuyor halen aramzdaYogamna harbimi
Fatih kim reisFatih alamadiysa biz alamayiz dost 😔
Sözün bittiği yer 🤭@BLACKROSE İsmail değil gercek adı Niyazi niyaziyi aradım ben değilim abi dedi kapadı 45 yaşında ben 26 bana abi diyor
Vay arkadaş beni dolandiran şahsi bizzat tebrik etmek isterim 😀, adamin kim olduğu belirsiz , karımi kizmi oglakmi@BLACKROSE İsmail değil gercek adı Niyazi niyaziyi aradım ben değilim abi dedi kapadı 45 yaşında ben 26 bana abi diyor