- 7,393
- 7,547
- 113
portakal severim,Aranizda portalı soydum yapiyimmi 😃
portakal severim,Aranizda portalı soydum yapiyimmi 😃
Yap dost bayadir bekliyoruz şansımıza artkAranizda portalı soydum yapiyimmi 😃
Şartlar elverisliyse ben de varım bu işte3 unizden biriyle başlıyalım
Senle basliyalim dost, 4 kisi arasindan portakal soyduk sen çıktın 😃ben seni bekliyorum, bu gece benim gecem. eğer uygunsa
Hmm severimmBeni soy
Rastgele kime denk gelirde oanda seciyoz birini dost, neden olmasın yaparızŞartlar elverisliyse ben de varım bu işte
herkes rahat olsun başarılı bir roll olacak, yarışmacı arkadaşlara başarılar.Senle basliyalim dost, 4 kisi arasindan portakal soyduk sen çıktın 😃
Olur dost bol şansIceman yapabilirim omerbaba ve omer918 sonraki kisi burda olursaniz 4 unzden biriyle daha yaparız
As dost dunki gibi 5te 0 cekmezlerse neden olmasınSelamün aleyküm hayırlı geceler bugün bende direksiyonun başına geçeyim uygun görülürse 🤣🤣
Dmden fix mefete at başla, lazistanin isi cıkmışOlur dost bol şans
6. Miyim 🤣umarım herkes kazanır da yine gelmesede olurAs dost dunki gibi 5te 0 cekmezlerse neden olmasın
Umarim bugun sıra gelcek ne diyosun 😂😂😂Dmden fix mefete at başla, lazistanin isi cıkmış
TepriklerIyiyiz dostlar şükür, biraz balıkçıdan kılçiksiz balik aldik hemde altın olanından 😃
Aleyküm selam dost, bana senin önceden sözün vardı 😔Selamunaleykum dostlar
Ben töbe ettm 😋😋Hadi bakalım rolcu kimler var 😃
Selam dostIceman yapabilirim omerbaba ve omer918 sonraki kisi burda olursaniz 4 unzden biriyle daha yaparız