- 31,888
- 13,783
- 113
BasaracakmiyizBen kaçar bu kupon zor sanki umarim gelir, az işim var poker oynucam biraz girmicem foruma o ara bol şans gelirse suata atarsın atar bana o joe, yarın devam rollinge
BasaracakmiyizBen kaçar bu kupon zor sanki umarim gelir, az işim var poker oynucam biraz girmicem foruma o ara bol şans gelirse suata atarsın atar bana o joe, yarın devam rollinge
Bol sans iyi gceler dostBen kaçar bu kupon zor sanki umarim gelir, az işim var poker oynucam biraz girmicem foruma o ara bol şans gelirse suata atarsın atar bana o joe, yarın devam rollinge
Flamaengo ucmusla vay anasiniumarım öyle olur tamamdır
Yarin gelince beni etiketlersen foruma kulturel rolling gosteririm aga. 7 kıtada 7 farklı çiçekten bal alan 7 farklı arı gibiyim. Nickim ordan gelir iyi gecelerBen kaçar bu kupon zor sanki umarim gelir, az işim var poker oynucam biraz girmicem foruma o ara bol şans gelirse suata atarsın atar bana o joe, yarın devam rollinge
maç hiç askıdan cıkmadı maç başında ben gördüydüm belliydi askıda olmasındanFlamaengo ucmusla vay anasini
80 simdi gol lajzm13 korner oldu allah belanızı versn korner alsam gol atardılar
Ak braqasi atamadi ya80 simdi gol lajzm
8 sarı oldu ak mactaAk braqasi atamadi ya
Braqa atamadi ak çıldırcM0.1 eko