- 22,653
- 11,586
- 113
Yav şimdi kredi kartıyla 250 TL attım siteye atamıyorum papara numarası hariç atılmıyor Muş varsa hesap size zahmet atayım sizde geri atın banaGüvenilir birisini bul @Saulalvarez
Yav şimdi kredi kartıyla 250 TL attım siteye atamıyorum papara numarası hariç atılmıyor Muş varsa hesap size zahmet atayım sizde geri atın banaGüvenilir birisini bul @Saulalvarez
buna da bol şans kanka
Bol sanslar dostHedefe ulasirsak 3.4 dosta dm aticam takip edip sans dileyen sansimiz bol olsun.
Bol şans
ilk adım ıcınwonnnnnn
Bol şanslar dostum
Bol şanslar
Valla bilemedim ki kredi kartı ile attın 250 bunu ibana atamazmisim papara noya atarmısımHayırdır dost payfix gibi sıkıntıya mı girmiş yoksa sana özel bir durum mu var
%78 komisyonla hallederimYav şimdi kredi kartıyla 250 TL attım siteye atamıyorum papara numarası hariç atılmıyor Muş varsa hesap size zahmet atayım sizde geri atın bana
Siteden Papara numarasına yatırım yap dostum riske girme hiçYav şimdi kredi kartıyla 250 TL attım siteye atamıyorum papara numarası hariç atılmıyor Muş varsa hesap size zahmet atayım sizde geri atın bana
Önce bi paparaya at sonra tekrar sana atsın o zaman ibana atarsınValla bilemedim ki kredi kartı ile attın 250 bunu ibana atamazmisim papara noya atarmısım
Hahahahaha ula zengin adamsın üstüne 250 daha koyacak adamsın sen 😂😂%78 komisyonla hallederim
Böyle böyle zengin olduk gardaşımHahahahaha ula zengin adamsın üstüne 250 daha koyacak adamsın sen 😂😂
Evet bende ondan sordum aktif hesabı olan varmı diyeÖnce bi paparaya at sonra tekrar sana atsın o zaman ibana atarsın
Var at bana halledelimEvet bende ondan sordum aktif hesabı olan varmı diye
Yokki sitelerde papara yatırımda ibanlara çekiyorlarSiteden Papara numarasına yatırım yap dostum riske girme hiç
Nerde bir gariban görsem dayanamam diyorsun 😂😂😂Böyle böyle zengin olduk gardaşım