- 22,435
- 23,079
- 113
Hahahaha kasam sağlam demek bu aslında50 frebetle kasa 7500 oldu vbet spor carkindan sans iste devam edecez dostlar
Hahahaha kasam sağlam demek bu aslında50 frebetle kasa 7500 oldu vbet spor carkindan sans iste devam edecez dostlar
Çok iyi yapmışsın50 frebetle kasa 7500 oldu vbet spor carkindan sans iste devam edecez dostlar
Ppapara çekVbetten cekim yapip baska sitede devam edicez rolinge de ben anlamadim banka havale ile yatirim yaptim cekim yapmak icin banka havale yok usd cekim verdim reddetti nasil cekecez hangi yontemle bilen varmi
Papara kullanamiyorum blokeliPpapara çek
MefetePapara kullanamiyorum blokeli
Ne kaldı başkaPapara kullanamiyorum blokeli
Mefete nerden indiricez playstoreden cikmiyoMefete
Niye paran kalsın mefete isim değişti paypay yaz Google indir çek@Vbet Türkiye beyler yatirim yaparken yontem var cekerken yok paramiz mi kaldi simdi ne alaka
Ftn falan çek dolu yöntem var@Vbet Türkiye beyler yatirim yaparken yontem var cekerken yok paramiz mi kaldi simdi ne alaka
Cektirmiyorlar talep verdim cektirmiyorlarFtn falan çek dolu yöntem var
Saol dostum suan islemde bilmiyordumNiye paran kalsın mefete isim değişti paypay yaz Google indir çek
Öder o zaman tebriklerSaol dostum suan islemde bilmiyordum
hayır cabuk sil ikisi ayrı biraderrrr cabukMefete payco olarakmi geciyondostlar payco hesap no verdim cunku mefete ile verip
Yok kanka öefete hesap no vercen payco kapalıMefete payco olarakmi geciyondostlar payco hesap no verdim cunku mefete ile verip
Mrlbra paypay dediya dostum payco ayriMefete payco olarakmi geciyondostlar payco hesap no verdim cunku mefete ile verip