http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BlackJED | Kasa 3K Hedef 25K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Campelll

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,209
3,638
113
30tl den 2 kere bastım düşmüştü o 1 hafta krallar gibi tatil ıphonr16 promaxlar motorsikşetşer sonra hepsini sattım 800k da yedim kumarda kredi borcu yinr oldu başa döndük bu sefer gerçekten m bvurursam bırakıcam
Canın sağolsun jojobette poker turnuvasında 1. Oldum 770 k cektim noldu ki bitmicek birşey yok bir 200 bin borç odedim gerisi yine geri gitri

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,265
6,390
113
30tl den 2 kere bastım düşmüştü o 1 hafta krallar gibi tatil ıphonr16 promaxlar motorsikşetşer sonra hepsini sattım 800k da yedim kumarda kredi borcu yinr oldu başa döndük bu sefer gerçekten m bvurursam bırakıcam
Keşke ozaman bıraksaydın kotu olmuş knk Bi araba al yeter gerisi can sağlığı goruyorsun knki

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,265
6,390
113
Canın sağolsun jojobette poker turnuvasında 1. Oldum 770 k cektim noldu ki bitmicek birşey yok bir 200 bin borç odedim gerisi yine geri gitri
Kumrari bırakmadıktan sonra gider knk vlla

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,541
38,650
113
Bizde yedik geldik
Asıl kumar o paraları vurunca başlıyor 50k 100k kupon yapıyorduk

Atabeyrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,843
1,199
113
Keşke ozaman bıraksaydın kotu olmuş knk Bi araba al yeter gerisi can sağlığı goruyorsun knki
Keşke ilk oynamaya başladığım zaman bu kadar yüksek kazanmasaydım hep kazanıcam zannettim başta sonra da eski kazançlarıma Ulaşmaya çalıştım sonra kaybediklerimi telafi derken iyice dibi bulduk yeni bitti borçlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...