- 5,209
- 3,638
- 113
Atinnn
30tl den 2 kere bastım düşmüştü o 1 hafta krallar gibi tatil ıphonr16 promaxlar motorsikşetşer sonra hepsini sattım 800k da yedim kumarda kredi borcu yinr oldu başa döndük bu sefer gerçekten m bvurursam bırakıcamBet kaçtı knk
Canın sağolsun jojobette poker turnuvasında 1. Oldum 770 k cektim noldu ki bitmicek birşey yok bir 200 bin borç odedim gerisi yine geri gitri30tl den 2 kere bastım düşmüştü o 1 hafta krallar gibi tatil ıphonr16 promaxlar motorsikşetşer sonra hepsini sattım 800k da yedim kumarda kredi borcu yinr oldu başa döndük bu sefer gerçekten m bvurursam bırakıcam
Keşke ozaman bıraksaydın kotu olmuş knk Bi araba al yeter gerisi can sağlığı goruyorsun knki30tl den 2 kere bastım düşmüştü o 1 hafta krallar gibi tatil ıphonr16 promaxlar motorsikşetşer sonra hepsini sattım 800k da yedim kumarda kredi borcu yinr oldu başa döndük bu sefer gerçekten m bvurursam bırakıcam
Sen bir 5 dakika yazma gelecek inanıyorum 😀Bir kerede yazar yazmaz gel
PekiSen bir 5 dakika yazma gelecek inanıyorum 😀
Kumrari bırakmadıktan sonra gider knk vllaCanın sağolsun jojobette poker turnuvasında 1. Oldum 770 k cektim noldu ki bitmicek birşey yok bir 200 bin borç odedim gerisi yine geri gitri
Senide hatırlıyom padişahtan sanada vurmuştu sende yedin demi 😀Keşke ozaman bıraksaydın kotu olmuş knk Bi araba al yeter gerisi can sağlığı goruyorsun knki
Para bitiyo be kanka valla elimize ne geçerse oynuyozCanın sağolsun jojobette poker turnuvasında 1. Oldum 770 k cektim noldu ki bitmicek birşey yok bir 200 bin borç odedim gerisi yine geri gitri
Neler gitmediki ohooKumrari bırakmadıktan sonra gider knk vlla
Yaw karta yatacak para bile kalmıyor bazen bazense verdimi o gün kralsınPara bitiyo be kanka valla elimize ne geçerse oynuyoz
Keşke ilk oynamaya başladığım zaman bu kadar yüksek kazanmasaydım hep kazanıcam zannettim başta sonra da eski kazançlarıma Ulaşmaya çalıştım sonra kaybediklerimi telafi derken iyice dibi bulduk yeni bitti borçlarımKeşke ozaman bıraksaydın kotu olmuş knk Bi araba al yeter gerisi can sağlığı goruyorsun knki
Slotlar 200 den cevirilierBizde yedik geldik
Asıl kumar o paraları vurunca başlıyor 50k 100k kupon yapıyorduk