Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BlackJED / Kasa 3K Hedef 15K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
250 kaptık kayıp bonusundan 500 yaptık çektik geri yatirdik 2k yaptık site ödemiyor 2 çekim arası 12 saat diyo
Benim kanka piyasada yok. Ben demiştim bana çekiliş çıktığında adamlar arazi oluyor foruma 2-3 gün girmiyor sonra geri geliyorlar. Para tatlı geliyor. Madem açma çekiliş arkadaş zorla mı açtırıyoruz sana 😂😂

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,210
8,812
113
Benim kanka piyasada yok. Ben demiştim bana çekiliş çıktığında adamlar arazi oluyor foruma 2-3 gün girmiyor sonra geri geliyorlar. Para tatlı geliyor. Madem açma çekiliş arkadaş zorla mı açtırıyoruz sana 😂😂
Dm attin mi

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,210
8,812
113
Atımda foruma girmiyorlar kanka arazi oluyorlar kupon kazandığı gibi.😂
Çekilisin de o derdi var gelcek mi gelmicek mi meçhul 1 kere sadece çekiliş kazandim onda da 2 tane wp den mesaj 1 tane burdan dm 1 de cekilis sahibi dm atip iban istemişti daha da çıkmadı

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Ole bir dava yok çekilişte mecbur atacaklar
Yav yok bundan önce 2 kere kazandın ikiside atmadılar. Birisi kafam güzeldi alkollüyken yedim parayı dedi ban falan yemedi öyle. Biriside canımın istediklerine attım canımın istemediklerine atmadım dedi 3 kişiye atmış 7 kişiye atmamış. Bu üçüncü işte bu da atmaz ban yemiyorlar zaten 😂

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,855
113
Yav yok bundan önce 2 kere kazandın ikiside atmadılar. Birisi kafam güzeldi alkollüyken yedim parayı dedi ban falan yemedi öyle. Biriside canımın istediklerine attım canımın istemediklerine atmadım dedi 3 kişiye atmış 7 kişiye atmamış. Bu üçüncü işte bu da atmaz ban yemiyorlar zaten 😂
Bu durumlarda shellac a yaz o gerekeni yapar dost

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,855
113
Yav yok yapmıyor bişey. Kaç kere bildirdim adamları ben banlanıyordum üstüne az kalsın 😂😂
Ayni durumu bende yaşadım valla adam direk shellac bizi ortak dm ye aldi ben kişiye para yol suan bende dedim ama olduğunda atacam sana dedim zaten elime geçtiğinde gönderdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...