- 17,358
- 9,875
- 113
Bilmiyom tanımıyom kanka hiçAli di adı atar dün buradaydı
Bilmiyom tanımıyom kanka hiçAli di adı atar dün buradaydı
Dm at işte kanka bakınca atarBilmiyom tanımıyom kanka hiç
10 günlük ban atıldı ama shellac eger tekrar talep edersen sinirsiz ataacm dedi berdus geldiğinde rahat durmaz bu kez sınırsız yer kesinHakkını vermişler sağolsunlar çok para istiyordu 😂
Kanka o adam para istemeden duramaz özelden ister. Alışkanlık yapmış forumda bulunma amacı da o zaten. Eşrefdende baya almaya çalıştı sabah ama yemedi10 günlük ban atıldı ama shellac eger tekrar talep edersen sinirsiz ataacm dedi berdus geldiğinde rahat durmaz bu kez sınırsız yer kesin
Esref vereydi puahaKanka o adam para istemeden duramaz özelden ister. Alışkanlık yapmış forumda bulunma amacı da o zaten. Eşrefdende baya almaya çalıştı sabah ama yemedi
Eşref nerde enişte doelongo Ramiz bunlar nerde canım sıkılıyor yavKanka o adam para istemeden duramaz özelden ister. Alışkanlık yapmış forumda bulunma amacı da o zaten. Eşrefdende baya almaya çalıştı sabah ama yemedi
Boşver ödülü canım sıkılıyor ne zaman rol açar bari konuşuyorduk hem ben dün 20 km yakın yürüdüm ayakta duracak dermanım yoktuAdam sana sabah 2k ödül atacaktı yetişemedin
Valla bilmemde eşref çok pişman olacak onu biliyorum. Kankaları hep yiyicilerden. Parası bi biterse tanımazlar eşrefi onlar.Esref vereydi puaha
Beni kötü biri olarak goruyor ama etrafında ki adamları tanıdıktan sonra fikri değişir puahaValla bilmemde eşref çok pişman olacak onu biliyorum. Kankaları hep yiyicilerden. Parası bi biterse tanımazlar eşrefi onlar.
Bu lafın doğruValla bilmemde eşref çok pişman olacak onu biliyorum. Kankaları hep yiyicilerden. Parası bi biterse tanımazlar eşrefi onlar.
Valla etrafındakilere muhabbet ettiklerine baktım. Bi kaç kişi hariç hepsi yiyici tayfadan hep banacılardan.Beni kötü biri olarak goruyor ama etrafında ki adamları tanıdıktan sonra fikri değişir puaha
YerimValla etrafındakilere muhabbet ettiklerine baktım. Bi kaç kişi hariç hepsi yiyici tayfadan hep banacılardan.
Git kız bul evlen 😂
Baska ne olacak bu forumda hersey cikar ilişkisine dönmüş kim kimden ne koparırsaValla etrafındakilere muhabbet ettiklerine baktım. Bi kaç kişi hariç hepsi yiyici tayfadan hep banacılardan.
Yazan olursa engelliyorum hemen nolur nolmaz aşık olurum falanGit kız bul evlen 😂
20 verBaska ne olacak bu forumda hersey cikar ilişkisine dönmüş kim kimden ne koparırsa
Sen akıllanmıcan 😂Yazan olursa engelliyorum hemen nolur nolmaz aşık olurum falan
Öyle gözüküyor sormaSen akıllanmıcan 😂