Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BlackJED / Kasa 2800 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,609
9,724
113
Pardon konyu acan ciqletmis ahshhssh

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,353
1,817
113
Knka yatirimimiz vardi kazandik cekimde sorun yasatmazlar diye dusunuyorum cok cekimim oldu burdan yatirimda zaten papara kullanmiyom

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,353
1,817
113
Cekim verdim dm attigim kisilerin ibanina aticam birazdan gelince farkindaysaniz 3 adima gitmedim risk almadim borcum var diye maruz görün elimden geldigi kadar yollucam bir dahaki rolingte buyuk oynariz buyuk dagitim yapariz herkeze iyi aksamlar

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Cekim verdim dm attigim kisilerin ibanina aticam birazdan gelince farkindaysaniz 3 adima gitmedim risk almadim borcum var diye maruz görün elimden geldigi kadar yollucam bir dahaki rolingte buyuk oynariz buyuk dagitim yapariz herkeze iyi aksamlar
Iyi aksamlar dost dusunmen yeter

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,609
9,724
113
La zatem yarim saat takip ettik altiustu dusunmrn yeter

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,568
177,543
113
Sağlık olsun dost 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...