HavaalanindansnIlk kuponda vardım ucaktaydım yenı geldım lıstede olmazsam sorun degıl bolsans
Tamam reisKaldığımız yerden devam edelim sabah tek adım sabah 8 de burda olalım parayı çekemiyoruz 2li kombin 1.60 maç lazım spor sadece çekmek için maç yok görüyorsunuz şuanda
Tmm knk şans seninle olsunKaldığımız yerden devam edelim sabah tek adım sabah 8 de burda olalım parayı çekemiyoruz 2li kombin 1.60 maç lazım spor sadece çekmek için maç yok görüyorsunuz şuanda
O saatte işte oluruz. Sen katlar çekersin. Bol şanslarKaldığımız yerden devam edelim sabah tek adım sabah 8 de burda olalım parayı çekemiyoruz 2li kombin 1.60 maç lazım spor sadece çekmek için maç yok görüyorsunuz şuanda
evetHavaalanindansn
Hocam 8 de de maç yok basket ve futbol 😀Kaldığımız yerden devam edelim sabah tek adım sabah 8 de burda olalım parayı çekemiyoruz 2li kombin 1.60 maç lazım spor sadece çekmek için maç yok görüyorsunuz şuanda
Tamam reis sen kazanda gerisi bosKaldığımız yerden devam edelim sabah tek adım sabah 8 de burda olalım parayı çekemiyoruz 2li kombin 1.60 maç lazım spor sadece çekmek için maç yok görüyorsunuz şuanda
bol şans diliyorum2 ADIM TUTAMADIM KENDİMİ
Bol Şanslar2 ADIM TUTAMADIM KENDİMİ
Dk 11 0-02 ADIM TUTAMADIM KENDİMİ