- 35,068
- 9,534
- 113
Lunnnnn atsana aaaaaaa
Basket olsa daha iyi böyle diyecek bişey bulamıyor insan 🤣@BlackJED reis senin roller sayesinde mesaj sayısı toplandı bugün 😂
Şimdi seyret ilk yaridan yazacak 😂Lunnnnn atsana aaaaaaa
Ben ulasirsam sana zararı ne Kaplan1000 mesaja ulaşırsın belki Aslan
Bunda da makarayla oluyo birşeyler 😂😂Basket olsa daha iyi böyle diyecek bişey bulamıyor insan 🤣
Banane Aslan parçası bana ne zararı olacakBen ulasirsam sana zararı ne Kaplan
Bi rollcü daha geldi seninde alt kuponu takip ettim de katılmadım o iki kırmızı olan Slovakya maçından tırstım senin kuponda😂Betocnun ağzına sicam 5 saatir kazanan kupon sonuçlanmadi kaçırdık maçları
Bazılarının zoruma gitmiş mesaj kasiyorsunuz diyorBunda da makarayla oluyo birşeyler 😂😂
Eyvallah çitaBanane Aslan parçası bana ne zararı olacak
O kupon ömrümüzü yedi hala sonuçlanmıyor hindistan maçı sonuclanmak bilmediBi rollcü daha geldi seninde alt kuponu takip ettim de katılmadım o iki kırmızı olan Slovakya maçından tırstım senin kuponda😂
Yok yok o arkadaşın zoruna gitmez sabahtan beri aynı rollerdeyiz hiç öyle birşey duymadimBazılarının zoruma gitmiş mesaj kasiyorsunuz diyor
Sevmedim kaplan iyiydiEyvallah çita
İyi o zaman 🤣Yok yok o arkadaşın zoruna gitmez sabahtan beri aynı rollerdeyiz hiç öyle birşey duymadim
Bana nasıl gelirsen ben sana öyle gelirim sen düzgün bir sekilde geldin hep ona göre karşılık aldınYok yok o arkadaşın zoruna gitmez sabahtan beri aynı rollerdeyiz hiç öyle birşey duymadim