- 15,367
- 2,475
- 113
Sayılır dost en eskilerden biriyimHelal olsun reis en eskiler sensin o zaman sen
Sayılır dost en eskilerden biriyimHelal olsun reis en eskiler sensin o zaman sen
Listeyi hazırla dostum 6 kişi sende baştan beri varsın o yüzden hazırla dedimİsterseniz ben alirim
Listeyi hazırla dostum 6 kişi sende baştan beri varsın o yüzden hazırla dedim
Aynen reisim fark ettimSayılır dost en eskilerden biriyim
6 kisi mi olsun toplam listeListeyi hazırla dostum 6 kişi sende baştan beri varsın o yüzden hazırla dedim
İyi dedinListeyi hazırla dostum 6 kişi sende baştan beri varsın o yüzden hazırla dedim
Toplasan 6 kişi var zaten takip eden reis 😄6 kisi mi olsun toplam liste
31 kişi olcak hali uok dost6 kisi mi olsun toplam liste
Yok rahat hazırlar o anlamda dedim reis31 kişi olcak hali uok dost
Can sıkıntısı he 🤣🤣🤣Toplasan 6 kişi var zaten takip eden reis 😄
Can sikintisi değil mesaj tamamlama 😅Can sıkıntısı he 🤣🤣🤣
Seninde emeğine sağlıkGönülmisterrdi şurda 50k vurup 50 kişiye şans parası atmayı affola beni bilen bilir 6 kişi şuan iyidir konuya baktıgımdada zaten o kadar kişi var emek verip benimle takip eden rolü
Dost yok tan var ettin kendini 1 kişide olsa kimse bişey demez bolşansın olsnGönülmisterrdi şurda 50k vurup 50 kişiye şans parası atmayı affola beni bilen bilir 6 kişi şuan iyidir konuya baktıgımdada zaten o kadar kişi var emek verip benimle takip eden rolü
VayyyyAkşam 5K Kasa ile 50k Hedefimiz var Saatleri 19:00 a kurun hedefe ulaşırsak kişi başı bin lira
Gönlün bol senin reis o rollde gelirAkşam 5K Kasa ile 50k Hedefimiz var Saatleri 19:00 a kurun hedefe ulaşırsak kişi başı bin lira
Kesene bereket versin inşallah dost kat kat daha fazlasını nasip etsin inşallah 🙏🏻Gönülmisterrdi şurda 50k vurup 50 kişiye şans parası atmayı affola beni bilen bilir 6 kişi şuan iyidir konuya baktıgımdada zaten o kadar kişi var emek verip benimle takip eden rolü
Sanş dönmüşken vurmaya devam 😀Akşam 5K Kasa ile 50k Hedefimiz var Saatleri 19:00 a kurun hedefe ulaşırsak kişi başı bin lira
Sen varya çok tehkilesin bağcılarlımısın 😀Sanş dönmüşken vurmaya devam 😀