İyilik iyidir her zaman dost kesene bereketRidvan adamdir zor zamanimda kotu gunumde yardimci oldu bana ben yapilan iyiligi kotulugu unutmam o yuzden listeyi ona verdim.
İyilik iyidir her zaman dost kesene bereketRidvan adamdir zor zamanimda kotu gunumde yardimci oldu bana ben yapilan iyiligi kotulugu unutmam o yuzden listeyi ona verdim.
Doğru adamdir zaten aksini idda edemez kimseRidvan adamdir zor zamanimda kotu gunumde yardimci oldu bana ben yapilan iyiligi kotulugu unutmam o yuzden listeyi ona verdim.
Genel olarak diyorum. Bir konuya girip komiklik yaptığını saniyorda komik olmuyorO beni seviyor dost bende onu seviyorum
Rıdvan gerçekten adamdirRidvan adamdir zor zamanimda kotu gunumde yardimci oldu bana ben yapilan iyiligi kotulugu unutmam o yuzden listeyi ona verdim.
Hahahha seninle bir kere bile muhattap olmadım yaptığım adamlar belliGenel olarak diyorum. Bir konuya girip komiklik yaptığını saniyorda komik olmuyor
Seç bitsin gitsinİki kişiyi de sen seç dost
SaolTebrikler
Muhatap oldun demiyorum. Göze batiyorsunHahahha seninle bir kere bile muhattap olmadım yaptığım adamlar belli
Ben buraya odaklanamiyorum suan sitedeyim o is sende ben vebal alamam 😀İki kişiyi de sen seç dost
Bende bunu istiyorum zaten bundan haz alıyorum dostum açıkça söylüyorumMuhatap oldun demiyorum. Göze batiyorsun
Adamsın biliyordum seni
Bende yanlış olduğunu söylüyorum. Ha yok bej buyum diyorsan oda bir tercihBende bunu istiyorum zaten bundan haz alıyorum dostum açıkça söylüyorum