Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Blackjack Oynayamayanlar

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,365
1,812
113
En iyisi diğer dostlarından dediği gibi vip masa. 200 betlik 100 betlik masalar yol geçen hanı

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
200
63
Hep bana da denk geliyor böyle, yerde 4 var lavuk gitti 6 ları böldü ulan çeksen sıkıntı bölsen de 6 ya düzgün kart mı gelecek mal işte böldü 16 ları gördü kaldı kasa da 14 e küçük çekti aldı, bilmiyorsanız oynamayın işte, özellikle boş masa arıyorum lobilerde bu mallar yüzünden
B10 Türkçe masaları var ama herkes kendine oynuyor. Bu dediğin kart bölme işini BONUS la oynayanlar yapıyor

dorian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
146
45
28
blackjackte dönen hile hiç bir oyunda yok ne zaman 20 açsam üstüne 21 açıyorlar

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
7,586
113
çok stresli bi oyun ya. ne zaman oynasam saçımın beyazları çoğalıyor

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
Bazıları kendi oyuncusu saglayıcının kartlar belli orda da her türlü dalavere var
Olabilir dost bazen görüyorum herifler milyonluk oynuyor, ne yaptı siteye 10 milyon yatırım yapacak hali yok ya bir de sürekli oynuyorlar bence site kendisi bakiye ekliyor oynatıyor bir şeyler yapıyorlar zaten bu kurpiyerler de söylüyor kartlara müdahale olmuyor ama bot oyuncu atıyorlar diye, kartların sırasını bilip potansiyel olarak en yüksek kar için kart seçip seçmiyorlar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,143
84,883
113
Olabilir dost bazen görüyorum herifler milyonluk oynuyor, ne yaptı siteye 10 milyon yatırım yapacak hali yok ya bir de sürekli oynuyorlar bence site kendisi bakiye ekliyor oynatıyor bir şeyler yapıyorlar zaten bu kurpiyerler de söylüyor kartlara müdahale olmuyor ama bot oyuncu atıyorlar diye, kartların sırasını bilip potansiyel olarak en yüksek kar için kart seçip seçmiyorlar
Kumarhane abi işini şansa bırakmaz tabi ki yapıyor adamlar 12-13-14 ü patlatmıyor çoğu zaman sende anında patlar