- 6,870
- 10,913
- 113
maymuna bagladılar yine umudum yok hicgelir bu birazdan
sinerjideyimmaymuna bagladılar yine umudum yok hic
rennesin hücumları cok komik arkadaş herkes ön direkte bekliyor adam arka direge alakasız bir orta yapıyor saçma sapan paslarsinerjideyim
fransa ligi bu 2 2 bitirirlerrennesin hücumları cok komik arkadaş herkes ön direkte bekliyor adam arka direge alakasız bir orta yapıyor saçma sapan paslar
hadi insallah knk bolsanslar herkes tek golden gıdıyo senın kı gelsın barişanssızlıgı bu kez kırcaz inşallah Ekli dosyayı görüntüle 99794
ev gol falan atamaz depin kontrasına kaldıkhadi insallah knk bolsanslar herkes tek golden gıdıyo senın kı gelsın bari
penaltı olabilir VARA gidiyoev gol falan atamaz depin kontrasına kaldık
yanlıs alarmpenaltı olabilir VARA gidiyo
boş bastılar hücum tercihleri dinden imandan cıkartır insanıherkes tek golden yattı bugun rennes bastı o kadar sonuc yok
Tam açtım spiker penalty dedi Video Assistant Referee dedi 1 dk kilit oldu acıldı ne VARa gitti ne bi şey anlamadımboş bastılar hücum tercihleri dinden imandan cıkartır insanı
Biraz ara vermek lazım en iyisi fena şanssızlık var bu aralar. Allah'tan ödemeleri yaptım Kasım sonuna kadar borç yokTam açtım spiker penalty dedi Video Assistant Referee dedi 1 dk kilit oldu acıldı ne VARa gitti ne bi şey anlamadım
Ona da sukur herkese ugruyor ara ara sans doner yıneBiraz ara vermek lazım en iyisi fena şanssızlık var bu aralar. Allah'tan ödemeleri yaptım Kasım sonuna kadar borç yok