- 42,718
- 12,609
- 113
Hadı bakalımşansımız açılmışken bir tane daha deneyelim bakalım Ekli dosyayı görüntüle 100743
Hadı bakalımşansımız açılmışken bir tane daha deneyelim bakalım Ekli dosyayı görüntüle 100743
bol sans knk ınsallah acılmıstırşansımız açılmışken bir tane daha deneyelim bakalım Ekli dosyayı görüntüle 100743
new york karsı karsıya kacırdı yine az önce pek acılmamıs gibibol sans knk ınsallah acılmıstır
izleme knk bu seferde öyle totem yapnew york karsı karsıya kacırdı yine az önce pek acılmamıs gibi
cincinnati 1.5 üst olur mu senceizleme knk bu seferde öyle totem yap
cincinnati gol atamayan bı tkm knk penaltı olcak ona öyle atar dicektim penaltıyı bile kacırmıs belkı kontradan yercincinnati 1.5 üst olur mu sence
minnesota ve onun arasında kaldım su anDc macı 70 e kadar boyle gıderse dene bro boyke bıtmez mac
bana dc gıbı gelıo ama sen bılenminnesota ve onun arasında kaldım su an
philly 3.5 üst bekliyorum baska bir kuponda o sonuclansın bakcambana dc gıbı gelıo ama sen bılen
neredesin dost getir şu golü uyucamdc macına 500 attım 1.5 üste attıgım gibi minnesota macı 1-1 oldu![]()
dc macına dalalım o zman o da olsun hemendc macına 500 attım 1.5 üste attıgım gibi minnesota macı 1-1 oldu![]()
ılgılenecem sımdıneredesin dost getir şu golü uyucam@recebb
mac lınkı buldum ızlıcem sımdıneredesin dost getir şu golü uyucam@recebb
ah be knk yazı tura atıp oynayaydındc macına 500 attım 1.5 üste attıgım gibi minnesota macı 1-1 oldu![]()