- 6,870
- 10,913
- 113
valla baya baktım maçlara golcü takimlar kendi aralarında oynuyor hep ben de gollü geçer diye düşünüyorum bayabol şans knk bugun gollü gecer dıye umuyorum bende
mudahale edılıyor dıye dusunuyorum macları ızledıkten sonra boyle dusunuyor ınsanvalla baya baktım maçlara golcü takimlar kendi aralarında oynuyor hep ben de gollü geçer diye düşünüyorum baya
Bolsans kardoo gece bu gece. kırıyoruz şanssızlıgı Ekli dosyayı görüntüle 100726
Abd ligi bu sene rezil zatenAbd futbol tarihinin en rezil günü sanırım
Dost Abd ligi cacık bu sene alt ust tamam en sans isine dondu abd de. Eskiden canlicilarin dostuydu 8 Mac varsa 7 so banko ust tuyok aga cenabetiz biz
son 400 lirayı ny red bull macında gole attım ev 8 mactır dep 7 mactır gol atmadıkları maç yok bu gelsin bariDost Abd ligi cacık bu sene alt ust tamam en sans isine dondu abd de. Eskiden canlicilarin dostuydu 8 Mac varsa 7 so banko ust tu
Sadece tek gole mison 400 lirayı ny red bull macında gole attım ev 8 mactır dep 7 mactır gol atmadıkları maç yok bu gelsin bari
Toplam gole mı ev yada dep golunemıson 400 lirayı ny red bull macında gole attım ev 8 mactır dep 7 mactır gol atmadıkları maç yok bu gelsin bari aq
Toplam gole mı ev yada dep golunemı
ms 0.5 üstToplam gole mı ev yada dep golunemı
Rastgelsın onuda edek takıpms 0.5 üst
Bol sanso gece bu gece. kırıyoruz şanssızlıgı Ekli dosyayı görüntüle 100726