- 6,870
- 10,913
- 113
dolandırıcının biri dost uzak durmak lazım kaptırdık 20 lirayı elemanaOha ben hayatımda böyle kupon görmedim hepsi banko kim bu kuponun mimarı dost
Dost dolandırıcı diyip geçme 200 küsür para kazandırmış sana daha ne istiyon tutmuş budolandırıcının biri dost uzak durmak lazım kaptırdık 20 lirayı elemana
başak gol yemiş inanılmazDost dolandırıcı diyip geçme 200 küsür para kazandırmış sana daha ne istiyon tutmuş bu
Umut muselam beyler dmden sözde vip grup temsilcisi oldugunu iddia eden dolandırıcının biri verdi maçları, bakalım nolcak bol şans Ekli dosyayı görüntüle 145378
Çevirir başka şansı yok knkbaşak gol yemiş inanılmaz
Ben masa tenisi kullanmıyorum dayıUmut mu
ismini söylemedi dost gizli dediUmut mu
Bıraktın mıBen masa tenisi kullanmıyorum dayı
Evet uzaktan yakından alakam yok hiçte olmadı ama kuponu sahibi çok şanslıBıraktın mı
SevindimEvet uzaktan yakından alakam yok hiçte olmadı ama kuponu sahibi çok şanslı
Crazy time ne oluyor dost hiç oynamadımbu kuponu veren sahısla karsılıklı bı crazy tıme oynamak ısterdım dogrusu
Bana da 3 TL freebet eklenmiş Cashback olarak ezdim sabah dostdost vbete girdim şöyle bir şey çıktı karşıma hayatımın vurgununu yapmışım Ekli dosyayı görüntüle 145380
giriyorum hesaba bakıyorum bonus kutusunda 2 yazıyor heyecanlanıyorum freebet var diye sonra miktarı görünce ana avrat sövüp kapatıyorum 2 lira freebet ne yaBana da 3 TL freebet eklenmiş Cashback olarak ezdim sabah dost
Onların ne yaptığı belli değil dost tonlarca yatırımım var bana hiç ekstra spin falan eklenmedi millete 100 spin falan ekliyorlar değişik Bi sistemgiriyorum hesaba bakıyorum bonus kutusunda 2 yazıyor heyecanlanıyorum freebet var diye sonra miktarı görünce ana avrat sövüp kapatıyorum 2 lira freebet ne ya