- 6,870
- 10,913
- 113
cali maçı 1.5 üst olmaz mı ya sizce
pronet site ya zaten masa tenisi de kalmamıs canlıda. cok az mac var betcoya göreHacı tutarsa oynsma masa tenisi falan
Yanlış sulardasın dost carabobocali maçı 1.5 üst olmaz mı ya sizce
Yarına sakla ekmek çıkar baya dostum bakms bizim gibi salaklık yapmapronet site ya zaten masa tenisi de kalmamıs canlıda. cok az mac var betcoya göre
hocam öyle yapcam sanırım bülten cidden cok kötü risk almaya degmez hiç.Yarına sakla ekmek çıkar baya dostum bakms bizim gibi salaklık yapma
Çok az şut denemesi var maçta zor gibicali maçı 1.5 üst olmaz mı ya sizce
En güzeli güzel dostum. İyi geceler umarım yarın şansın gülerhocam öyle yapcam sanırım bülten cidden cok kötü risk almaya degmez hiç.
konu kilit dost devam etmeye gerek yok bu bültende hiç @Shellac
Carabobo gibisin dost 😁 madem öyle niye roll acıyonhocam öyle yapcam sanırım bülten cidden cok kötü risk almaya degmez hiç.
konu kilit dost devam etmeye gerek yok bu bültende hiç @Shellac
olum ben konuyu acarken baya mac vardı cünkü canlıda bitmiş alayı. sitede 4-5 maç var anca.Carabobo gibisin dost 😁 madem öyle niye roll acıyon
Düşündüğün maç gelmiş kumarcı adam o cebindeki 100 lirayla uyuyamaz tahrik eder seni o paraolum ben konuyu acarken baya mac vardı cünkü canlıda bitmiş alayı. sitede 4-5 maç var anca.
cali macı da 1.5 olmuş ama saglık olsun
uyu DOSTolum ben konuyu acarken baya mac vardı cünkü canlıda bitmiş alayı. sitede 4-5 maç var anca.
cali macı da 1.5 olmuş ama saglık olsun
La olum şeytan gibi ves vese verip durma gece geceDüşündüğün maç gelmiş kumarcı adam o cebindeki 100 lirayla uyuyamaz tahrik eder seni o para
Şeytan misin birader sen sal beniDüşündüğün maç gelmiş kumarcı adam o cebindeki 100 lirayla uyuyamaz tahrik eder seni o para
Yalansa yalan de dostLa olum şeytan gibi ves vese verip durma gece gece
Dogruya dogru dost para bahişçi adamı dürterYalansa yalan de dost
Ozaman sus dostDogruya dogru dost para bahişçi adamı dürter
durma yağmur durmaaaOzaman sus dost
kul euzü birabbin nasYalansa yalan de dost
Carobabo 2.5 üstü yaz iyi gecelerOzaman sus dost