- 6,870
- 10,913
- 113
Güzel kupon fener yakmasın yetergüvenim oldukça yüksek bu kupona bakalım Ekli dosyayı görüntüle 95807
yeni bir takım kuruldu biraz daha zamana ihtiyacı var sadecebir fenerli olarak Fener maçına şerh koyuyorum.Bal yapmayan arı gibiyiz sanki
Alman ligindeki her maç tehlikeligüvenim oldukça yüksek bu kupona bakalım Ekli dosyayı görüntüle 95807
bol şansgüvenim oldukça yüksek bu kupona bakalım Ekli dosyayı görüntüle 95807
Mukemmel takım leeds hocaları da bielsa, liverpoola bile 3 attılar ondan sonraki hafta da 4 atmışlardı sanırım. City 5 yedi son maçında Leicesterdan ben baya gollü bir maç bekliyorumCity tehlikeli gol yiyeceğini düşünmüyorum umarım yanılırım şans seninle olsun dost![]()
hadi bakalım güzel maç olması tutması dileğiyle dostMukemmel takım leeds hocaları da bielsa, liverpoola bile 3 attılar ondan sonraki hafta da 4 atmışlardı sanırım. City 5 yedi son maçında Leicesterdan ben baya gollü bir maç bekliyorum
Başakşehir 4 hafta da 1 puan aldı reis 🧐Uyuyordum valla şimdi baktım maçlara başakşehir bu hafta da gol atamamis son şampiyonun haline bak
İlginç vallaBaşakşehir 4 hafta da 1 puan aldı reis 🧐
Sanırım şampiyonlar ligine hazırlık yapıyor 🧐İlginç valla
Rekor bir eksi averajla 0 çekerler bu gidişleSanırım şampiyonlar ligine hazırlık yapıyor 🧐