- 10,773
- 4,697
- 113
görmediğim biri varsa yazsın buraya@TayfunWhite @SULLY @Pikaçuu @Werderbremen @pehlivan35 @savaskurt birinizi seçin o kişi fix iletsin roll için birşey atıcam..
görmediğim biri varsa yazsın buraya@TayfunWhite @SULLY @Pikaçuu @Werderbremen @pehlivan35 @savaskurt birinizi seçin o kişi fix iletsin roll için birşey atıcam..
Sağlık olsun dostumBaşka bahara..
Buralar Lose @Shellac
Sen bilirsin dostum@TayfunWhite @SULLY @Pikaçuu @Werderbremen @pehlivan35 @savaskurt birinizi seçin o kişi fix iletsin roll için birşey atıcam..
Eyvallah dostSağlık olsun dostum
Recep bey yapabilir fark etmez ben çoğunluğa uyarım@TayfunWhite @SULLY @Pikaçuu @Werderbremen @pehlivan35 @savaskurt birinizi seçin o kişi fix iletsin roll için birşey atıcam..
uygunsa savaşı alalımBen yaparım da şimdi biri laf eder yine ban yeriz kalsın o yüzden sağol yinede :\
Tabi ki benuygunsa savaşı alalım
aynen kazançla roll yapabilirsin dost uygun görülürse savas ve sen arasında karar versinlerBen roll degılde uclu kupon yaparım gelırse bu tayfaya atarım roll olmuyo hıc bana![]()
sullyde olabilir 3ünüz arasında karar verinTabi ki ben
OkSavaş kim ya
Yazfım bıleaynen kazançla roll yapabilirsin dost uygun görülürse savas ve sen arasında karar versinler
Bi kere sal be adamYazfım bıle
DefolBi kere sal be adam
atıcam çekim geldiğindeYazfım bıle
Vay aw