http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet BJK...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
83,414
29,529
113
istemedıler Reco Turk takımlarını ıstemyorlar bukadar acık ve net Hiçbir turk takımı artık gruplardan cıkamaz adamlar uctu uctu admaların oynadıgı topla bızım oynadıgımız top arasında daglar kadar fark var Finanası soylemıyorum bıle
Cl de tamamda uefada falan ıs yapar takımlar bu sene beklentım yuksek fb de gs de bjk de bu sene uefa da ılerlemelı basarı beklıyorum fena sekılde

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
6 maçta attığı 11 golle grup aşamasındaki en golcü Türk takımı da olan kara kartal, gruptan lider çıkan ve bunu namağlup başaran ilk Türk takımı olarak da kayıtlara geçti.
Tebrik ederim besiktası bunu başardığı için. Beni bu konuda şah mat ettin . Güzel bir seneydi besiktas icin ama sonu kesinlikle kötü bitti .

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Cl de tamamda uefada falan ıs yapar takımlar bu sene beklentım yuksek fb de gs de bjk de bu sene uefa da ılerlemelı basarı beklıyorum fena sekılde
hiçbiri bı bok yıyemez bak fanatık bjk lı olmama ragmen oda bı bok yıyemez

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
83,414
29,529
113
hiçbiri bı bok yıyemez bak fanatık bjk lı olmama ragmen oda bı bok yıyemez
Bjk tam avrupa takımı suan hızlı cıkıo oyuncularda bıtırıcı bu sene bısıler yaparsa sasırmam bı stopere saglam bırı ceksenız fena bısı olur

alisevncc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,095
1,155
113
Adamlar uefa kupasıyla övünüyorlar ama UEFA kupasını kaldırdıkları hatıra fotoğraflarında futbolcularının yüzlerini karalıyorlar :D Cidden acınası bir durum aslında bunlarla hatırlanacağıma sahada 8 gol yemekle hatırlanırım en azından tarihimizde leke olmaz.

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
549
113
Bu gs zihniyeti
Kupa kazansın ortada kupa varsa talibi değil sahibidir yazısı paylasırlar
Kupa kaybederler tarihi farkla
Gider milattan önce ki uefa kupasını paylasırlar
Beşiktaş Fenerbahçe rakibimiz değil derler yenince yenilince iğne yapmaya kalkarlar
Ben rakip görmediğim birini yenersem paylaşım yapmam bişe yapmam
İnceden g*t yanmaları var kendileri de biliyolar büyüklüklerini kendilerince uğraşıyolar

O yüzden tartısmaya gerek yok
Ürdü itim dinledi gtüm deyin geçin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,868
9,967
113
Adam namağlup lider çıkmayı ve bunu ilk ve tek yapan türk takımını başarılı bulmuyormus 😁😁😁😁
Galatasaray 3 sene de bir Cl kupasını alıyor çünkü
Futbolda başarı nedir? Tam olarak bu cümlemi google'a yazıp okur musun rica etsem . besiktas bu konuda tarihe geçti ve ülkemiz adına bir ilki başardı bunu kimse yalanlayamaz. besiktas güzel de futbol oynuyordu o sene aslında ancak şanssızlıklar yüzünden yarı yolda kaldı. Ama asıl sorumuza gelirsek, bu söylediğimiz başarı sadece Türkiye'de geçerli kılınır. Avrupada herhangi bir takım namağlup gruptan çıktığında bu defterin sayfalarına bile dökülmez. Çünkü zaten grupta ki amaç kalan 3 takıma üstünlük kurup gruptan çıkmaktır. 3 yol var; 0 çekmek , gruptan çıkmak , gruptan yenilmeden çıkmak. Bu üç ihtimalden birini gerceklestirmis oldu sadece Besiktas. Hala sorumun cevabını tam olarak alamadım . :(

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Futbolda başarı nedir? Tam olarak bu cümlemi google'a yazıp okur musun rica etsem . besiktas bu konuda tarihe geçti ve ülkemiz adına bir ilki başardı bunu kimse yalanlayamaz. besiktas güzel de futbol oynuyordu o sene aslında ancak şanssızlıklar yüzünden yarı yolda kaldı. Ama asıl sorumuza gelirsek, bu söylediğimiz başarı sadece Türkiye'de geçerli kılınır. Avrupada herhangi bir takım namağlup gruptan çıktığında bu defterin sayfalarına bile dökülmez. Çünkü zaten grupta ki amaç kalan 3 takıma üstünlük kurup gruptan çıkmaktır. 3 yol var; 0 çekmek , gruptan çıkmak , gruptan yenilmeden çıkmak. Bu üç ihtimalden birini gerceklestirmis oldu sadece Besiktas. Hala sorumun cevabını tam olarak alamadım . :(
Ya bilader senin edin budun gruptan çıkmak en baba bir tur daha çıkıp evine dönmek Galatasaray son 15 senede ne yapmış mesela gören de İspanya da Real Madrid Barcelona tartışması yapıyoruz zanneder

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,181
18,422
113
O değil konuyu açan adam gitti uyudu bizim uykumuz vardı girdik buraya uykumuz kaçtı ulan makine1905

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,051
2,852
113
Ya bilader senin edin budun gruptan çıkmak en baba bir tur daha çıkıp evine dönmek Galatasaray son 15 senede ne yapmış mesela gören de İspanya da Real Madrid Barcelona tartışması yapıyoruz zanneder
Lan şununla tartışma şimdi banlanicam kufredip herif ilk önce üst perde girip şimdi Ali Ece gibi düşler tiyatrosu old Trafford medya bölümünden halka sesleniş mesajları atıyor Le havle ben yatoyrum yoksa kufredicem

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,296
2,541
113
Ülkede herkes teknik direktör olmuş 🤣🤣

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
549
113
Ya s edin takmayın gider ölü taklidi yapın koklar koklar gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...