http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling BJK | Hedef 3 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,317
1,847
113
Sen hala binmedin mi otobuse
Hocam terbiyesizliğin lüzumu yok. Zoruna giden ne senin gibi dilenmemem mi sana sabahdan beri adam gibi konuşuyorum ama sen belliki adamliktan anlamıyorsun. Haddini aşma hatsiz olma efendiligimide bana bozdurma

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,540
27,685
113
Hocam terbiyesizliğin lüzumu yok. Zoruna giden ne senin gibi dilenmemem mi sana sabahdan beri adam gibi konuşuyorum ama sen belliki adamliktan anlamıyorsun. Haddini aşma hatsiz olma efendiligimide bana bozdurma
Kardeş bsey mi dedim otogardaymissin para attılar sana gitmedin mi dedim

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,317
1,847
113
Kardeş bsey mi dedim otogardaymissin para attılar sana gitmedin mi dedim
Bana gitmem için para atmadilar. Sen rahat ol kendini de bu kadar kasma hadi şimdi uza burada kimsenin huzurnu kacirmayada ne senin ne benim hakim yok konuyu kapa

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,317
1,847
113
3 kişi sana para attı yedin mi parayı kardeş
Bana Abuzerkomurcu atmak istedi bende ondan 20-30 lira istedim fazla atma dedim ama o 150 lira attı hadi başka göster. Gostermesen senin şerefini kalıbını adamligini seveyim. Boş adamsın bende senle hala muhattap oluyorum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,540
27,685
113
Bana Abuzerkomurcu atmak istedi bende ondan 20-30 lira istedim fazla atma dedim ama o 150 lira attı hadi başka göster. Gostermesen senin şerefini kalıbını adamligini seveyim. Boş adamsın bende senle hala muhattap oluyorum
Nasıl dokuluyorsun bilet al kumar oynama

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,820
5,721
113
Abuzer adamdır hellal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...