- 13,200
- 14,192
- 113
1 yine iyi portekız kadınlar 0 ile bitiyor bildiğin 0 sayı1 sayıyla bitiren takım çok gördüm 5 yine iyimiş
1 yine iyi portekız kadınlar 0 ile bitiyor bildiğin 0 sayı1 sayıyla bitiren takım çok gördüm 5 yine iyimiş
Aynı maçta teke kaldığım için benim yanımda sende yandın kusura bakma dost 188.5 üst kuponum için rakibin 10 dan aşağı atması lazımdı ve olduBir takım 10 dk da sadece 5 sayı atmayı nasıl başarabiliyor 186 sayı dediğimiz maç ta 185 çıkıyor 😡Ekli dosyayı görüntüle 897054
Yaw deplasman lider 8 de 8 galibiyet var yensin demiyoruz zaten ama 5 sayı da insaf yani 10 dk da insan utanır valla 5 kişiye karşı tek başına burda 20 sayı atacak insanlarız yaniAynı maçta teke kaldığım için benim yanımda sende yandın kusura bakma dost 188.5 üst kuponum için rakibin 10 dan aşağı atması lazımdı ve oldu
Dost ben yeterince küfür ettim tüm gün kayıp bonusu nu bekledim ve oynadığım kupon bu aptallar yüzünden yattıYaw deplasman lider 8 de 8 galibiyet var yensin demiyoruz zaten ama 5 sayı da insaf yani 10 dk da insan utanır valla 5 kişiye karşı tek başına burda 20 sayı atacak insanlarız yani
Basketbolda dönen şikenin hadi hesabi yok özelikle NBA İzlanda Avustralya Arjantin Brezilya liglerinde aşırı şike dönüyorBir takım 10 dk da sadece 5 sayı atmayı nasıl başarabiliyor 186 sayı dediğimiz maç ta 185 çıkıyor 😡Ekli dosyayı görüntüle 897054
Sendeki işleyiş tarzındaki beyinden bende olmadığı için ALLAH'A şükür ediyorumArkadaş sizde nasıl bir beyin var yahu kumar bu kumar neticede yarım sayi gelince kupon yeşil olduğu zaman vay lan diyorsun ucu ucuna geldi yarım sayi ile kaybedince isterse 10 dk o takım 0 çeker ağlamanın mantığı yok
Sayı atmadan nasıl bitirir yha ?
Go.. giren şemsiye açılmaz derler boşver dost senSendeki işleyiş tarzındaki beyinden bende olmadığı için ALLAH'A şükür ediyorum