- 47,653
- 51,936
- 113
Çok geçmiş olsun dostum
Kank ben gecen hafta real basket macina ilk yari 39.5 ust dedim 5.10 var skor 13/17 kalan 5 dkda sadece 4 sayi cikti ve yattim.seninkide kotu olmus gecmis olsun
Senin şu rollerde kazananları seçen arkadaşa sorsana dost neden böyle olmuşçalıştığın sitenin patronuna yaz hocam
Ulan 😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣Senin şu rollerde kazananları seçen arkadaşa sorsana dost neden böyle olmuş
yorumu sildim geç olduSenin şu rollerde kazananları seçen arkadaşa sorsana dost neden böyle olmuş
Bende sımdı farkettim niye öyle yazıyor reisdikkat ettim bi takımda bayanlar diğerinde women yazan maçlarda hep bişeyler dönüyo
O rollerde kazananlar diye bir şey oluyor mu .Senin şu rollerde kazananları seçen arkadaşa sorsana dost neden böyle olmuş
bilmiyorum valla ama o maçlar hep sıkıntılı daha öncede paylaştı kaç kişi saçma sapan bitti diyeBende sımdı farkettim niye öyle yazıyor reis
aynen hocam hiçkimseye 5 kuruş vermedim valla. modlara söylemeyin sakınO rollerde kazananlar diye bir şey oluyor mu .
Cukur dizisinde 1 yıl boyunca müvekkilim denilen kişi ortaya çıkmadı . O da öyle 😄
Umut dostum bayanlara olan zaafı yüzünden yine kaybettidikkat ettim bi takımda bayanlar diğerinde women yazan maçlarda hep bişeyler dönüyo