evetSiteye girmiyor
Bu orosbu cocuklari bana ödememiş di bunlar dolandirciSaat 13.37den berı beklıyorum cekım talebı verdım denedim beklıyorum yatarsa paylasım yapıcam yatmayacak gıbı bastan berı 24 saat ıcnde dıyor lar her baglanmamda canlı destekten denen bu
30 katı çevirdin mi bunu issssssiiiizzzzzzSaat 13.37den berı beklıyorum cekım talebı verdım denedim beklıyorum yatarsa paylasım yapıcam yatmayacak gıbı bastan berı 24 saat ıcnde dıyor lar her baglanmamda canlı destekten denen bu
Evet cevırdım30 katı çevirdin mi bunu issssssiiiizzzzzz
Keske daha once deseydin yatırdımBu orosbu cocuklari bana ödememiş di bunlar dolandirci
Forumdaki dandik sponsor sitelerin paylastigi 1000 yap 100 cek bonuusu olsa kaldirmazlardi ben az once aldim 1000 cektim site elemani diyen olursa agir kufrederimAz once betsolo 200 spin konusu açılmıştı neden sildiler konuyu
link varmı kingForumdaki dandik sponsor sitelerin paylastigi 1000 yap 100 cek bonuusu olsa kaldirmazlardi ben az once aldim 1000 cektim site elemani diyen olursa agir kufrederim
1000 nasıl çektin 250 çekim diyorduForumdaki dandik sponsor sitelerin paylastigi 1000 yap 100 cek bonuusu olsa kaldirmazlardi ben az once aldim 1000 cektim site elemani diyen olursa agir kufrederim
2 kati cevrrim frespin kazancinin 20 katina kadar cekim yaziyordu1000 nasıl çektin 250 çekim diyordu