- 47,653
- 51,936
- 113
Kaka seneye fenerde dostHaydaa nesta cafu maldini buffon seedorf inzaghi shevchenko kaka ben de bunlar var aklima.gelen 😀
Kaka seneye fenerde dostHaydaa nesta cafu maldini buffon seedorf inzaghi shevchenko kaka ben de bunlar var aklima.gelen 😀
Dost tane tane konuş anlamıyorumKaka seneye fenerde dost
Tarihî soruyu bilemediği için tazminat alın bence hak etti 😄Kaka seneye fenerde dost
Orhan dostumun gönlü boldur kuponu tutsun 100er tl atar içini bilirimTarihî soruyu bilemediği için tazminat alın bence hak etti 😄
Seedorf değil o dost ışıklarda saat satıyorSeedorf imzayı attı bile siz konusun hala
Cok cimri dost atarsa 15 atarOrhan dostumun gönlü boldur kuponu tutsun 100er tl atar içini bilirim
Helal olsun biz o kadar olamadıkOrhan dostumun gönlü boldur kuponu tutsun 100er tl atar içini bilirim
Orhan dost utandirir seni merak etmeCok cimri dost atarsa 15 atar
Yok mu bi dead or alive 8 k mız dostHelal olsun biz o kadar olamadık
Nba de sefadan baska kazanan görmedim dost sen son sigaranı iç uyu Umut bağlama o kuponaOrhan dost utandirir seni merak etme
Senin canın sağ olsun beOrhan dostumun gönlü boldur kuponu tutsun 100er tl atar içini bilirim
Ben bu lafın üstüne 50 TL ateşlerdimSenin canın sağ olsun be
Nba tercihlerim iyidir genelde ama bakalimNba de sefadan baska kazanan görmedim dost sen son sigaranı iç uyu Umut bağlama o kupona
Tşk dost8 kişi 50 TL açalım hemen 😄😄Ekli dosyayı görüntüle 124019
Hem canım sagolsun hem 200 tlm olsun bk Allah yzdirtti bu kdr olurSenin canın sağ olsun be
Ergen kızlar gibi yazmayı bırak dostHem canım sagolsun hem 200 tlm olsun bk Allah yzdirtti bu kdr olur
Kız noluyo dost bilmedigim şeyin taklidini nasıl yapayımErgen kızlar gibi yazmayı bırak dost