- 3,473
- 1,941
- 113
Valla öyle deme dost aynı durumdan bir arkadaşım para cezası yediYa ne olacak olm abartmayın, en fazla kusura bakma der çıkar 🤣 gene kandırılan taraf biz oluyoruz haklı çıkarız 🤣
Valla öyle deme dost aynı durumdan bir arkadaşım para cezası yediYa ne olacak olm abartmayın, en fazla kusura bakma der çıkar 🤣 gene kandırılan taraf biz oluyoruz haklı çıkarız 🤣
Valla o paylasani bulur sıringayla alirim 😀 @delidolu kimin nosuydu la o soyle çabukBi hatunun numarasını verdiyse bilerek ve yazdığın kişi sikayetci olursa geçmiş olsun dost
Hiçkimseye altın tepside hiçbir şey sunmuyorlar ki dostum. Yurt dışında tutunabilmen için ya paran ya da bir hünerin olmalı. Avustralya, Kanada gibi ülkelerle Türkiye'yi kıyaslayana tabi ki deli misin derler. Fakat hayat hiçbir yerde güllük gülistanlık değil. Yoksul, evsiz insanlar her yerde var.Dost ben de kesinlikle Avustralya'yı tercih ederdim. hem mütevazi hem enerjik hem sakin hiçbir derdin olmadığı bir hayat daha ne isterim?
Ben de ölümü kötü birşey olarak görmüyorum ve ölümden sonra yaşama da inanmıyorum. Dinlerin ruh diye tasfir ettikleri şey tamamiyle beynin salgıladığı mutluluk, hüzün, sevinç, öfke gibi hormonal bazı sıvıların salgılanmasıyla alakalı bir durum. Beyin çalışmayı durdurunca hiçlik başlar. Evet belki mutluluk, sevinç olmaz ama hüzün, acı da olmaz. Bilinç olmaz.Bir sansim olsaydı bu dunya ya gelmek istemezdim
Söylediklerinin hepsine hak veriyorum ama yeteri kadar param olduğunu varsayarak bu yorumu yaptım. İnsanın kendi ülkesinden kopması gerçekten zor bu hindistanda yaşayan bir kişiye bile öyledir eminim içinde biraz insanlık ve sevgi varsa eğer. Ama insan bazı ülkelerdeki refaha imrenmiyor değil neden huzurlu refah içinde yaşamak varken diğer tercihlerden yana olayım ki? belki tek başıma düşününce ülkem daha ağır basabilir ama söz konusu aile ise en iyi tercihleri yapmak haktır kanımca. yorum için teşekkürler iyi forumlar dost sağlıcakla..Hiçkimseye altın tepside hiçbir şey sunmuyorlar ki dostum. Yurt dışında tutunabilmen için ya paran ya da bir hünerin olmalı. Avustralya, Kanada gibi ülkelerle Türkiye'yi kıyaslayana tabi ki deli misin derler. Fakat hayat hiçbir yerde güllük gülistanlık değil. Yoksul, evsiz insanlar her yerde var.
Ayrıca insan her ne kadar ülkesini beğenmese de belli bir yaşa kadar doğup büyüdüğü ülkede yaşamışsa, her türlü olumsuzluğa rağmen kolay kolay kopamıyor. Örneğin ben ailemle olmayacaksam saraylarda yaşasam mutlu olamam. Ben de bir ara yurt dışını çok düşünüyordum ama dediğim gibi her ne kadar ülkeni beğenmesen bile o ülkede doğup büyüdüğün için kopabilmek hiç kolay değil. Aileyi çevreyi bırakabilmek çok zor. 15- 16 yaşlarında olsam belki daha kolay olabilirdi ama 30 yaşımdan sonra cesedimi çiğneseler ülkemi terk edip yaban ellerde yaşayamam. Her ne kadar boktan bir ülke olsa bile ailemle, sevdiklerimle, yakınlarımla mutlu olabilirim
Kaldı ki gittiğin ülkede sana öteki gözüyle bakacaklar. Bunu unutma. Taa Almanya'ya giden ilk nesil gurbetçilere bile orada şu an hala öteki gözüyle bakıyorlar
Bazıları Amerikaya falan giderim hayatım kurtulur kafasında oluyor. Daha çok onlar için söylüyorum bunu. Yani oralara bir şekilde gidip daha sonrasında tutunamayıp ülkesine dönen de insanlar var. Yurt dışına çıkacak olanlar, orada hiçbir şeyin kendilerine altın tepside sunulmayacağının bilincinde olarak gitmeli. Bu bilinçle giderlerse dirençleri daha fazla olurSöylediklerinin hepsine hak veriyorum ama yeteri kadar param olduğunu varsayarak bu yorumu yaptım. İnsanın kendi ülkesinden kopması gerçekten zor bu hindistanda yaşayan bir kişiye bile öyledir eminim içinde biraz insanlık ve sevgi varsa eğer. Ama insan bazı ülkelerdeki refaha imrenmiyor değil neden huzurlu refah içinde yaşamak varken diğer tercihlerden yana olayım ki? belki tek başıma düşününce ülkem daha ağır basabilir ama söz konusu aile ise en iyi tercihleri yapmak haktır kanımca. yorum için teşekkürler iyi forumlar dost sağlıcakla..
Baya aklıma yattı yaArap ülkerine yerleşip dinde yeri olan 6 hatunla evlenme hayalim mevcut. Hergün için 1 hatun pazar tatil
ben soğuğu severim norveç izlandaBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
4 dü o 6 ya mı çıkarmışlar güncelleme gelmiş😀Arap ülkerine yerleşip dinde yeri olan 6 hatunla evlenme hayalim mevcut. Hergün için 1 hatun pazar tatil
foncha bir otobüs ayarlayacak herhalde sorduğunda göre hepimizi toplayıp dağıtacak😀ABD
Las vegas ı seçmek istiyorum
Ne zaman işlemler başlar Foncha dost
çinBir şansınız olsa temelli olarak hangi ülkeye yerleşmek isterdiniz ?
Ben Avustralya
valla zengin bir hollandalı eşcinsel gel evlenek dese bi düşünürüm herhalde hemende hayır demem o durumdayım😀Ben Hollanda olmam eşcinsellik serbest biri talip malıp olur hiç yoktan katil olmayak 😂😂
Para sende teddyfoncha bir otobüs ayarlayacak herhalde sorduğunda göre hepimizi toplayıp dağıtacak😀