- 5,176
- 4,606
- 113
Hangi ulke dostum. Dunyanin her yerinde gecerli.Kars-ı ülkede yok sanırım transferwise
Hangi ulke dostum. Dunyanin her yerinde gecerli.Kars-ı ülkede yok sanırım transferwise
FinlandiyaHangi ulke dostum. Dunyanin her yerinde gecerli.
Azimo var transfer go var transfer wise var bu ucunu kullandim. Ama finlandiya hic aklima gelmedi sahsen ama kesinlikle olmasi lazim. Sonucta araci bankalara gonderiyorlar cok dusuk ucretlerle. Sofort aninda odeme varsa anlik dunyanin her yerine gonderebilirFinlandiya
Steam kodu alıp bozarsınOnaysız papara hesabında para var ama kullanamıyorum yapabılır mıyım?
Parayı nasıl göndericem yatırıcam yani? Başka hesaba para atılmıyor onaysız hesap. Ve steam kodu alıp hangi yöntemle yatırılıyor sitelere açıklar mısınızSteam kodu alıp bozarsın
Dostum bütün alternatiflere baktım.Azimo var transfer go var transfer wise var bu ucunu kullandim. Ama finlandiya hic aklima gelmedi sahsen ama kesinlikle olmasi lazim. Sonucta araci bankalara gonderiyorlar cok dusuk ucretlerle. Sofort aninda odeme varsa anlik dunyanin her yerine gonderebilir
Azimoda finlandiya gonderim var ama ordan trye varmi bilemedim. Ama cok kesinti olur bitcoin borsasinda. Onun yerine jeton daha iyi alternatif yani. Jetondada doviz bozdurumu diyelim 9 ise orada 8.2 bide gonderimdende kesiyor. Tamamiyle borsa ile ayni isliyor kesintisi cok onunda. Baskada bisey gelmedi aklimaDostum bütün alternatiflere baktım.
Hepsi elendi. Geriye sadece kripto sistem kaldi
Parayı nasıl göndericem yatırıcam yani? Başka hesaba para atılmıyor onaysız hesap. Ve steam kodu alıp hangi yöntemle yatırılıyor sitelere açıklar mısınız
Acelesi yoksa haftaya alırım ben hiç etme paranıParayı nasıl göndericem yatırıcam yani? Başka hesaba para atılmıyor onaysız hesap. Ve steam kodu alıp hangi yöntemle yatırılıyor sitelere açıklar mısınız
Anlamadim ama nasıl alıcaksınızAcelesi yoksa haftaya alırım ben hiç etme paranı
ben sana nakit atarım sende ondaki parayı benim istanbulkaarta yüklersin, marketten alışveriş yapıyorum zaten işin görülsünAnlamadim ama nasıl alıcaksınız
Ödemeler bölümünden yapılıcak dimi kasdettiğiniz? Para mahsur kaldı ne kadar erken olabilirse pekiben sana nakit atarım sende ondaki parayı benim istanbulkaarta yüklersin, marketten alışveriş yapıyorum zaten işin görülsün![]()
Evet istanbulkart en üstte ödemelerde doğruben sana nakit atarım sende ondaki parayı benim istanbulkaarta yüklersin, marketten alışveriş yapıyorum zaten işin görülsün![]()
ben haftaya çarşamba yada perşembe alabilirim , eğer acil lazım diyosan steam kodu alıp bozdurman lazım oda çok kesinti olurÖdemeler bölümünden yapılıcak dimi kasdettiğiniz? Para mahsur kaldı ne kadar erken olabilirse peki![]()
Bynogame ye üye oldum. Ödemelerde papara yazıyor bilgilerimi girdim şifre yollandi ama telefom suanda yanimda yok. Manuel mi yapıyorlar yatırım işlemimi. Giriş sms i gerekiyormuş ta. Keşke ödemelerden yapilda hemen, no yazar öderdim de bozdurma filan kafam karistiben haftaya çarşamba yada perşembe alabilirim , eğer acil lazım diyosan steam kodu alıp bozdurman lazım oda çok kesinti olur
Steam kodunu bozdurunca bynogame bakiyeme mi gelicek o parayı nasıl cekebilirimben haftaya çarşamba yada perşembe alabilirim , eğer acil lazım diyosan steam kodu alıp bozdurman lazım oda çok kesinti olur
Dost bu işleri bilmiyosan hiç girme derim çok tokatçı var nette, istanbulda olsan istanbul karta yükle migrosa git 1 karton sıgara al, mahalle bakkalına sat derimBynogame ye üye oldum. Ödemelerde papara yazıyor bilgilerimi girdim şifre yollandi ama telefom suanda yanimda yok. Manuel mi yapıyorlar yatırım işlemimi. Giriş sms i gerekiyormuş ta. Keşke ödemelerden yapilda hemen, no yazar öderdim de bozdurma filan kafam karistiHic yapmadim
onu bilmiyorum steam kodunu bozan sağlam site bulman lazım yada şahıs burdan site adı paylaşmak yasak mı dost @ShellacSteam kodunu bozdurunca bynogame bakiyeme mi gelicek o parayı nasıl cekebilirim
Ya şu ödemelerden parayı ödeyeyim başka derdim yokDost bu işleri bilmiyosan hiç girme derim çok tokatçı var nette, istanbulda olsan istanbul karta yükle migrosa git 1 karton sıgara al, mahalle bakkalına sat derim![]()