- 5,662
- 17,301
- 113
Beyler bu sistemi kullanıp bitcoin veya altcoin alip para yatirip çeken var mi aranızda?
Çekimleri papara ile yapabiliyormuyuz dostumvar hocam ltc ile işlemler yapmıştm
Yıllardır kullanırım.Beyler bu sistemi kullanıp bitcoin veya altcoin alip para yatirip çeken var mi aranızda?
Hiç papara ile çekmedim genelde burdan paribuya atar öyle çekerim.Ama olması lazım yatırımı var sonuçta.Çekimleri papara ile yapabiliyormuyuz dostum
Ya benim yurtdışında hatun var. Para gönderimi yapıyordu arada western union ile. Western buna bloke koymuş. Bizde dedik ki bitcoin sistemi ile kendisi alimi yapsın. Aldıktan sonra o coini bana yollasın. Akabinde de ben hesabıma paparaya cekeyim. Böyle bisi mümkünmüdür?Yıllardır kullanırım.
Tabi gönderebilir 2nizinde btc veya herhangi bir altcoin hesabı varsa. Ama btc önermiyorum kesinti çok oluyor ltc kullanYa benim yurtdışında hatun var. Para gönderimi yapıyordu arada western union ile. Western buna bloke koymuş. Bizde dedik ki bitcoin sistemi ile kendisi alimi yapsın. Aldıktan sonra o coini bana yollasın. Akabinde de ben hesabıma paparaya cekeyim. Böyle bisi mümkünmüdür?
Yüzde kaç kesinti olur ltc ileTabi gönderebilir 2nizinde btc veya herhangi bir altcoin hesabı varsa. Ama btc önermiyorum kesinti çok oluyor ltc kullan
Papara fatura ödeme yok diye biliyorumKonuyla alakasız çok özür dilerim
Papara fatura ödeme yöntemi ile yatırım kabul eden site var mı?
Çoğunda min çekim 0,1ltc 80tl civarı kesintide 0,01civarı oda 8tl falan. Yüzdeli değil kullanılan borsaya göre değişir çok oynamaz amaYüzde kaç kesinti olur ltc ile
Dostum papara değil bu yüzdeli kesmez. Fee sabittir gönderilen borsa veya cüzdandanYanı 2-3k lik aktarımlarda ne kadar kesilir tahmini
Ben yanlismi anladim dostum. Ne çekersek çekelim aynı kesinti mı?Dostum papara değil bu yüzdeli kesmez. Fee sabittir gönderilen borsa veya cüzdandan
Aynen öyle her para biriminin ücreti değişiktir. Anlık değişim olabilir koinin fiyatında.Ben yanlismi anladim dostum. Ne çekersek çekelim aynı kesinti mı?
Onaysız papara hesabında para var ama kullanamıyorum yapabılır mıyım?Papara fatura ödeme yok diye biliyorum
https://www.bynogame.com/tr
Buradan steam kodu al maile kod geliyor kabul eden sitelere yatır
Hocam westerne filan o kadar ucret odemenizin manasi ne ki. Tranferwise var babalar gibi 2 saatte hesabinda olur. Bitcoin borsasinda cok kesinti olur. Yurt disi transfer icin kesinlikle transferwise kullanmalisinBen yanlismi anladim dostum. Ne çekersek çekelim aynı kesinti mı?
Kars-ı ülkede yok sanırım transferwiseHocam westerne filan o kadar ucret odemenizin manasi ne ki. Tranferwise var babalar gibi 2 saatte hesabinda olur. Bitcoin borsasinda cok kesinti olur. Yurt disi transfer icin kesinlikle transferwise kullanmalisin