http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bilmediğiniz Birikmiş Paranız Olabilir

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Tesadüfen denk geldim. E-Devlet üzerinde yapılan bir sorgulama işleminden sonra bireysel emeklilik sisteminde birikmiş paranız olabilir. Videoda işlemler anlatılıyor: https://www.instagram.com/reel/C6eM6FGso1t/?igsh=OW42NGVtMmV4MGZp Parayı almak isterseniz hangi bankanın adı geçiyorsa orayla irtibata geçmeniz gerekiyor. Aklınıza takılanları yorumlarda bulabilirsiniz..

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Tesadüfen denk geldim. E-Devlet üzerinde yapılan bir sorgulama işleminden sonra bireysel emeklilik sisteminde birikmiş paranız olabilir. Videoda işlemler anlatılıyor: https://www.instagram.com/reel/C6eM6FGso1t/?igsh=OW42NGVtMmV4MGZp Parayı almak isterseniz hangi bankanın adı geçiyorsa orayla irtibata geçmeniz gerekiyor. Aklınıza takılanları yorumlarda bulabilirsiniz..
Herkes iptal ettirip yemistir onun parasini otomatik katılımlı bes vardı eskiden onla ilgili senin dedigin sey e devlete takasbank yazın bireysel emeklilik sozlesmeniz varsa aktif orada gorunur.kapattirmistir ama cogu aç koynunda ekmek kırıntısı olmaz

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Herkes iptal ettirip yemistir onun parasini otomatik katılımlı bes vardı eskiden onla ilgili senin dedigin sey e devlete takasbank yazın bireysel emeklilik sozlesmeniz varsa aktif orada gorunur.kapattirmistir ama cogu aç koynunda ekmek kırıntısı olmaz
Kredi çekerken zorunlu bes yapıyorlar bende çıktı mesela onlar. Herkes bilmiyor olabilir paylaşıpta kötülük yaptık sanki

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,004
949
113
Bunu büyük şirketler iş verenlerine yapıyor. Benden habersiz bana da yapmışlardı ilk ayda fark etmiştim ve yemiştim.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,259
18,453
113
Salak gibi 5 sene önce çekip kapatmıştık alianzı ulan bi kerede ileriyi göreydik ne olurdu hep anı yaşayıp durduk

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Kredi çekerken zorunlu bes yapıyorlar bende çıktı mesela onlar. Herkes bilmiyor olabilir paylaşıpta kötülük yaptık sanki
Sana niye paylastın demedimde kanka. alttaki yorumlari okudukca bana hak vereceksin ne demek istedigimi anlarsın yani.

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
Bende bı tanesi durum işlemde yazıyor çözemedim

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Yani demem o ki zengin adamın gardroptaki ceketinin cebinden unuttuğu 200'lük çıkar .biz her kurusumuzun hesabini yapiyoruz 100 eksik ciksa lan nerde düsürdüm diye arıyoruz lan sigara alırken vermistim diyede sonradan aklımıza geliyor.😀😀

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Bende bı tanesi durum işlemde yazıyor çözemedim
Mesela is bankasıysa anadolu hayat emeklilik,devlet bankasıysa türkiye emeklilik,denizbanksa metlife emeklilik sirketinin musteri hizmetlerini arayarak policenin durumunu icinde para olup olmadigini iptal etmen icin mail adresine gerekli evrakların gonderilmesini isteyebilirsin.eger ki para varsa icinde sirket 20 is günu icinde odemeni yapar verecegin iban numarasina

Rogue

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,402
10,978
113
Yani demem o ki zengin adamın gardroptaki ceketinin cebinden unuttuğu 200'lük çıkar .biz her kurusumuzun hesabini yapiyoruz 100 eksik ciksa lan nerde düsürdüm diye arıyoruz lan sigara alırken vermistim diyede sonradan aklımıza geliyor.😀😀
Haklısın. 2013 senesinde kredi çekerken bes hesabı açmışım iki kez para yatırıp bırakmışım 1k para birikmiş yatırmadığım hâlde 😅