ne alaka hocam hissetmişim diyorsun peygambermisinde sen depremi hissediceksin. bilimsel bir olay işte herkese geçmis olsunSabahtan beri normal değildim herkes zaten anlamıştır İstanbul’daki deprem bizide etkiledi sanırım hissetmişim dostlarrr
Ben sana peygamberim demedim niye lafı başka yerden anlıyorsun sadece bugün normal değildimne alaka hocam hissetmişim diyorsun peygambermisinde sen depremi hissediceksin. bilimsel bir olay işte herkese geçmis olsun
hasta olmuş olmayasın ?Ben sana peygamberim demedim niye lafı başka yerden anlıyorsun sadece bugün normal değildim
Herkes hissettiSabahtan beri normal değildim herkes zaten anlamıştır İstanbul’daki deprem bizide etkiledi sanırım hissetmişim dostlarrr
Hahahahaha@makina123 ile yarışıyorsun akrabalık var mı ?
Ne değişik insanlar olduğunu ben bu forum sayesinde öğreniyorumBaba bu forum’da niye böyle değişik değişik adam’lar var harbi komedi açılan konular🤣
Hayır ya@makina123 ile yarışıyorsun akrabalık var mı ?
Ayrıldın mı kızlaHayır ya
Hayır dostAyrıldın mı kızla
Yaş kaç?Hayır dost
20Yaş kaç?
AnormalsjnBen sana peygamberim demedim niye lafı başka yerden anlıyorsun sadece bugün normal değildim
Kral büyük mamarama depremi olacak ama 4 milyon kişi ölecekSabahtan beri normal değildim herkes zaten anlamıştır İstanbul’daki deprem bizide etkiledi sanırım hissetmişim dostlarrr
NiyeBoş muhabbet yapmayın ya